Kontakt

Svenska kyrkan i Paris Besöks- och postadress: 9 Rue Médéric, FR-75017 Paris Telefon: +33(1)44297000 E-post till Svenska kyrkan i Paris

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barnkören

Barnkör       onsdagar  kl.13.30-14.00  (hösten det år du fyller sex år)
                                      kl.14.05-14.40  (hösten det år du fyller nio år)

Terminsstart : 12 september 2018

I barnkören får barnen sjunga många sånger av olika slag och träna sina röster på ett lekfullt sätt. De får också lära sig lite om noter, att följa en dirigent m.m.

Barnkören medverkar i 3-4 gudstjänster per termin. På hösten är vi dessutom med på Lucia och på våren gör vi en musikal.

Barnkören är gratis men du förväntas vara med på de flesta övningarna och uppsjungningarna.

För mer information: Björn Åkerhage