Detaljbild av Svenska kyrkan i Bryssels processionskors
Foto: Svenska kyrkan i Bryssel

Svenska kyrkan i Bryssel

Ett stenkast från parken Cinquantenaire ligger Svenska kyrkan. Varje vecka bedrivs verksamhet för stora och små och på söndagar firar vi alltid gudstjänst. Hit är alla välkomna!

Barnverksamhet

Välkommen att delta i vår barnverksamhet!

Ungdom och ung vuxen

För dig som är tonåring eller ung vuxen i Bryssel, har vi flera verksamheter. Välkommen att hänga på!

Kör

Våra körer

Vill du sjunga i kör? Svenska kyrkan i Bryssel har en kör för dig!

En solig åker med säd framför en skogsdunge.

Sommarstängt

Kyrkan har sommarstängt 4 juli t.o.m. 21 augusti

Tre stycken gröna valbås med människor som röstar. En rullator står bredvid.

Val till Sveriges riksdag

Till årets riksdagsval finns möjlighet att förtidsrösta hos oss.

Konfirmation 2022-2023

Nu är det dags att anmäla sig till årets konfirmandgrupp.

Ett hav av lila krokusar.

Din gåva gör vårt arbete möjligt!

Du får gärna lämna en gåva som bidrag till församlingens verksamhet, bankkonto: Eglise Suédoise, BE89 3631 7271 3085 (BBRUBEBB). Om du har ett svenskt mobilnummer kan du swisha en gåva till 901 6031 (Svenska kyrkan i utlandet), ange 'Bryssel' som meddelande.

Svenska kyrkans flagga vajar mot en blå himmel.

Protokoll från kyrkostämman 2022

Här kan du läsa protokollet från kyrkostämman 2022

Prinsesstårta

Hos oss finns möjlighet att beställa fina prinsesstårtor!

Kalendarium - på gång

Här ser du vad som är på gång i församlingen.

Gudstjänster

Vi firar gudstjänst varje söndag kl. 11.00. På onsdagar kl. 19.00 firar vi veckomässa.

Diakoni/någon att prata med

Diakoni har sin grund i Bibeln och i hur Jesus mötte människor. Svenska kyrkan hjälper människor i fysisk, psykisk och andlig nöd. Det handlar om att älska sin nästa som sig själv.

Ditt stöd behövs!

Svenska kyrkan i Bryssel behöver dig för att hålla igång sin verksamhet. Bidra genom att bli medlem, ge en donation eller hjälpa till på andra sätt.

Nyhetsbrev

Här är vårt nyhetsbrev. Vill du veta vad som händer på kyrkan och få information först av alla? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev!