Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Bryssel

Ett stenkast från parken Cinquantenaire ligger Svenska kyrkan. Varje vecka bedrivs verksamhet för stora och små och på söndagar firar vi alltid gudstjänst. Hit är alla välkomna!

Vi i Svenska kyrkan i Bryssel vill veta vad du tycker om vårt arbete och skulle därför önska att du besvarar en enkät. Den tar ca 5-10 minuter att besvara och nås om du klickar på bilden.

Enkät

Svenska kyrkan i Bryssels bil såldes förra veckan, av två anledningar. För det första så vill vi som kyrka ta ansvar för miljön och minska vårt klimatavtryck. För det andra kostar det mycket pengar att ha en bil och vår ekonomiska situation ger inte möjlighet till detta.

Bilen såld

Njut av underbar musikalmusik med Svenska kören och gästande kören Stämbandet samt proffsiga solister och musiker, i nyrenoverade LUMEN nära Flagey. Biljetter för 15€ styck köps enklast på Svenska kyrkan, Gourmet, Scanshop eller av körmedlemmar. Missa inte denna höjdarkväll!

Välkommen till Svenska körens vårkonsert!

På Kristi himmelsfärdsdag den 30 maj firar vi traditionsenligt gökotta på vår vackra terass, med solosång av Emma Kvarfordt. Efteråt serveras det frukostbuffé för 7€. Varmt välkommen!

Gökotta 30 maj 9.00

Välkommen till After work konsert med Kosterkören, Sveriges västligaste kör. Ni får lyssna till sånger av Björn och Benny, Beatles, Bo Kaspers orkester m.m. Aftonbön med Fredrik. Kaffeservering.

After work konsert 31 maj 18.00

Anmäl gärna deltagande senast på måndagar till Stefan Bohlin, stefan.bohlin@svenskakyrkan.se, 0471-67 35 77 eller på vår Facebooksida. Den 15 maj är det pannbiff med lök på menyn. Till maten serveras alltid sallads- och grönsaksbuffé. Välkommen!

Svensk husmanskost serveras varje onsdag 12.00-13.30