Foto: Gunnar Demnert

Kafé och matservering i kyrkan

Bottenplan i vår kyrka består av vårt kafé och matsal. Vi har anpassat vår köksverksamhet efter rådande läge och önskar dig varmt välkommen.

UNDER NUVARANDE LOCKDOWN ÄR TYVÄRR KAFÉ OCH MATSERVERING INSTÄLLT.
HÅLL GÄRNA UTKIK PÅ HEMSIDAN, I NYHETSBREV OCH PÅ SOCIALA MEDIER, DÄR DET MEDDELAS NÄR VI KAN FORTSÄTTA MED ÖVRIGA VERKSAMHETER.

kafé

I anslutning till kyrkans verksamhet är kaféet öppet och det går att fika hos oss. För att säkerställa att vi följer belgiska coronariktlinjer ber vi dig höra av dig till någon i personalen före ditt besök, för att säkerställa att vi inte blir för många i lokalerna.

Våra goda kanelbullar går såklart att köpa med sig hem, som take-away. Hör av dig till någon av oss i personalen om du vill förbeställa!

ÄRTSOPPA OCH PANNKAKOR

På torsdagar kl. 12.00-13.30 serveras ärtsoppa och pannkakor. Föranmälan krävs för att säkerställa att vi följer belgiska coronariktlinjer. Skicka ett mail till Tobias Enell, senast onsdag kväll dagen före ärtsoppan.