Foto: Gunnar Demnert

Kafé och matservering i kyrkan

Bottenplan i vår kyrka består av vårt kafé och matsal. Vi har anpassat vår köksverksamhet efter rådande läge och önskar dig varmt välkommen.

kafé (uppstart 5 oktober)

I anslutning till kyrkans verksamhet är kaféet öppet och det går att fika hos oss. För att säkerställa att vi följer belgiska coronariktlinjer ber vi dig höra av dig till någon i personalen före ditt besök, för att säkerställa att vi inte blir för många i lokalerna.

Våra goda kanelbullar går såklart att köpa med sig hem, som take-away. Hör av dig till någon av oss i personalen om du vill förbeställa!

ÄRTSOPPA OCH PANNKAKOR (UPPSTART 8 OKTOBER)

På torsdagar kl. 12.00-13.30 serveras ärtsoppa och pannkakor. Föranmälan krävs för att säkerställa att vi följer belgiska coronariktlinjer. Skicka ett mail till Tobias Enell, senast onsdag kväll dagen före ärtsoppan.