Ungdom och ung vuxen

För dig som är tonåring eller ung vuxen i Bryssel, har vi flera verksamheter. Välkommen att hänga på!

Ung i Bryssel (Zoom)

Vi möts på Zoom onsdagar kl 20.00-22.00. Är du över 18 år och bor i Bryssel med omnejd? Då är du välkommen på våra träffar som riktar sig till alla som är i din situation. Anmälan till Tobias Enell som leder träffen och skickar ut Zoom-länk.

Vi träffas för att fika, prata, spela spel eller liknande. Ibland hittar vi på något på stan. Oavsett om du är ny i stan eller bott här länge så är du välkommen.
Anmälan krävs till varje tillfälle för att säkerställa att vi följer belgiska coronariktlinjer. Skicka ett mail till Tobias Enell.

Vi ses!

KYRKHÄNG (inställt under nuvarande lockdown)

Onsdagar kl. 17.00-19.00 bjuder vi in till kyrkhäng för äldre barn och ungdomar, upp till 17 år. Gör läxor, ät mellanmål eller häng på veckans aktivitet - en film, ett spel eller liknande. Personal finns på plats. Medlemspris 5€ per tillfälle, inklusive mellanmål. Pris för ej medlem: 8€. Anmälan krävs till varje tillfälle för att säkerställa att vi följer belgiska coronariktlinjer. Skicka ett mail till Tobias Enell, församlingspedagog

KONFIRMATION (terminsstart 18 oktober)

Mer information finns här

luciakör - ungdomskör (inställt under nuvarande lockdown)

Vill du vara med i vår luciakör? Mer information finns här.