Foto: Tobias Enell

Gudstjänster

Vi firar gudstjänst varje söndag kl. 11.00. På onsdagar kl. 19.00 firar vi veckomässa.

Både små och stora är välkomna till våra gudstjänster. Vi firar högmässor, gudstjänster, familjemässor, musikgudstjänster samt veckomässor.

Söndagar 11.00 firar vi högmässa. Anmäl dig gärna för att vara säker på att få plats genom att skicka ett mail till bryssel@svenskakyrkan.se. Efter mailet får du en bekräftelse (om anmälan kommer efter kl. 17 på fredagen så kommer bekräftelsen först på söndag morgon). Efter högmässan, mellan kl. 12-13, finns möjlighet att stanna på kyrkkaffe. Mellan kl. 13.00-15.00 har kaféet sedan öppet som vanligt, med servering och försäljning.

Onsdagar kl. 19 firar vi veckomässa. Anmäl dig gärna för att vara säker på att få plats genom att skicka ett mail till bryssel@svenskakyrkan.se. Efter mailet får du en bekräftelse.

Alla våra gudstjänster sänds även live på vår Facebooksida.

Läs mer om kommande gudstjänster i kalendern.

altardekorationer
Foto: Svenska kyrkan i Bryssel