Foto: Senjuti Kundu/Unsplash

Barnverksamhet

Välkommen att delta i vår barnverksamhet!

TERMINSSTART 1 SEPTEMBER

Onsdag den 1 september har vi terminsstart för våra barn- och ungdomsgrupper.

onsdagsöppet!

Kyrkan och kaféet har öppet kl. 13.00-19.00 på onsdagar från och med onsdag 1 september. Under nuvarande coronarestriktioner så är det utomhus på vår terrass som det mesta av verksamheten äger rum. Alla åldrar är välkomna under hela öppettiden, och under de första timmarna ordnar vi lite särskilt för barn och familj;

13.00-14.30 Babycafé
Kom och möt andra småbarnsföräldrar! Fika finns att köpa. Under timmen har vi en liten babysångstund när det passar, som passar föräldrar och barn 0-3 år.

14.30-16.30 Öppet hus för stora och små
För barn i alla åldrar tillsammans med vuxen, med sång och aktivitet under tiden.

Anmäl gärna i förväg om du tänker komma genom att skicka ett mail till Rickard Björkman.

16.30-19.00 är kyrkan fortsatt öppen för alla.

Torsdagar

16.30-17.30 Kyrkans barnkör för barn 8-11 år. Läs mer här.

Ville du veta mer om dop av ditt barn? Följ denna länk!

Ville du veta mer om konfirmation? Följ denna länk!

Svenskundervisning för barn

Måndagar 17:00-19:00 Kompletterande undervisning i svenska.
Vår svenskundervisning för barn mellan 6-14 år med minst en svensktalande vårdnadshavare följer Skolverkets regler för undervisning i kompletterande svenska och leds av två legitimerade lärare.
Vi erbjuder 30 lektioner per läsår med start den 13 september.

OBS! Grupperna är fulla. Hör av er till Anja för att skriva upp på reservlista.

Kontakt, anmälan: Anja Naucler.