Svenska kyrkan i Nederländerna Besöksadress: Parklaan 5, NL-3016 BA Rotterdam Telefon: +31(10)2410139 E-post till Svenska kyrkan i Nederländerna Webbplats

Svenska kyrkan öppen för dig. Här firas gudstjänst och Svenska högtider. Verksamheter bedrivs bland svenskar i olika åldrar. Det diakonala uppdraget är viktigt för oss. Här finns alltid någon som lyssnar och vill vara ett stöd när livet är svårt. Eller kom bara in på en kopp kaffe om du har vägarna förbi.

Höststämma 8 oktober 2017

Inbjudan till Höststämma laddar du ner här!

Alla medlemmar har rätt att delta vid höststämman. För att vara röstberättigad måste du ha betalt din medlemsavgift samt ha fyllt 16 år.

Har du inte möjlighet att närvara kan du skriva en fullmakt till någon som för din talan/röstar i ditt ställe.

Ladda ner fullmakt

Vid kris eller katastrof
eller när du behöver stöd / samtal

Om något skulle hända

Vid kris eller katastrof eller när du behöver stöd / samtal

Dop, konfirmation, vigsel och begravning.