Kyrkan har, redan sedan den första tiden, handlat om gemenskap. Att tillsammans få mötas och växa, som människa och som kristen. Du är viktig. Oavsett om du kommer som tillfällig besökare eller är mångårig medlem. Tillsammans bygger vi vår församling.

Gåvor och stöd

Även en församling har räkningar som behöver betalas. Ditt stöd är viktigt och gör att vi kan växa och fortsätta finnas för Svenskar och alla med Svensk identitet i Nederländerna.

Bli medlem

Som medlem är du viktig! Du bidrar till att vi tillsammans kan bedriva Svenska kyrkas verksamhet i Nederländerna.

Julkransar med röda sidenband hänger på en plywoodskiva på gatan.

Anmäl dig till Julmarknaden 2022

Den 18 och 19 november är det dags för årets julmarkand. Marknaden är öppen mellan 11 - 19 på fredagen och 11 - 17 på lördagen. Har du möjlighet så behöver också Svenska kyrkan i Nederländerna din hjälp före, under och efter julmarknaden. Platsen är Skotska Kyrkan i Rotterdam. För att anmäla dig som frivillig fyll i formuläret direkt på hemsidan eller använd länken längre ner.

OnsdagsKlubben

Ett härligt gäng som gärna välkomnar fler in i gemenskapen!

Nedan hittar du länkar till församlingens Nyhetsbrev

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

De stora händelserna i livet, att få välkomna ett barn, att få säga Ja till varandra, att få träda in i vuxenlivet, att få ta farväl...

Musiken ädla känslor föder

Vill du eller någon annan du känner spela i kyrkan?

Kyrkvärd, en uppgift för dig?!

Vill du vara kyrkvärd och hjälpa till i våra gudstjänster?