Svenska kyrkan i Nederländerna Besöksadress: Parklaan 5, NL-3016 BA Rotterdam Telefon: +31(10)2410139 E-post till Svenska kyrkan i Nederländerna Webbplats

Oavsett om du är bofast i Nederländerna eller befinner dig i landet under en begränsad tid så är Svenska kyrkan öppen för dig. Vi har våra lokaler vid floden Maas i centrala Rotterdam men har ett verksamhetsfält över hela landet. Här firas gudstjänst och Svenska högtider. Verksamheter bedrivs bland svenskar i olika åldrar. Det diakonala uppdraget är viktigt för oss. Här finns alltid någon som lyssnar och vill vara ett stöd när livet är svårt. Eller kom bara in på en kopp kaffe om du har vägarna förbi.

Den störste bland er ska vara som den yngste

Mässa 28 augusti

Den störste bland er ska vara som den yngste

Vid kris eller katastrof
eller när du behöver stöd / samtal

Om något skulle hända

Vid kris eller katastrof eller när du behöver stöd / samtal

Personal

Personal

I ett gammalt patricierhus i ett lugnt och grönt område  i Rotterdam bedriver Svenska kyrkan i Nederländerna sin verksamhet.
Hit är alla välkomna!

Om oss

I ett gammalt patricierhus i ett lugnt och grönt område i Rotterdam bedriver Svenska kyrkan i Nederländerna sin verksamhet. Hit är alla välkomna!

Dop, konfirmation, vigsel och begravning.