Rodondendron i full blom på kyrkans innergård i Wien. Bild taget mot Paulanern.
Foto: Pär Scharffenberg

Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern!

COVID-19 begränsningar:
För att begränsa smittspridningen finns fortfarande restriktioner som påverkar vår verksamhet. MEN gruppaktiviteterna har startat. Äntligen!- se kalendariet och håll utkik i nyhetsbrev och i facebook.

Vi får fira gudstjänst igen! NYHET: Vi har förberett för möjlighet att följa mässan både inne och ute. Alla besökare ombes ha FFP2-mask under gudstjänsten. För att säkra att vi har tillräckligt avstånd ber vi om föranmälan på mail (kyrkoherden@svenskakyrkan.at). Vid behov firar vi flera mässor på raken!

Kyrkan är öppen. Personalen är på plats och träffar er gärna. Våra lokaler finns, och finns som mötesplats om ni med begränsningar vill träffas.

Om du känner dig osäker, eller bara vill prata i dessa turbulenta tider, så finns vi här. Kontaktdatan till din Präst och din personal hittar du här på hemsidan.

Gudstjänstlivet i församlingen

Du vet väl att....vi finns på Instagram? svenskakyrkanwien - helt enkelt!

Just nu på facebook....

Reklamplats!

Vill du också kunna visa ditt företag här, ta då kontakt med
Drottning Silvia församling wien@svenskakyrkan.at