Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern. Här finns plats för tro och tvivel, glädje och sorg, eftertanke och engagemang. Här finns plats för alla, här kan du finna en lugn vrå för dig i vardagen!

Efterlysning av frivilliga medarbetare den 26 och 27 November

Julbasar 2016 söker vi extra hjälpande händer

Efterlysning av frivilliga medarbetare den 26 och 27 November

Bor du i Wien med omnejd och är över 18 år?

Ung i Wien

Bor du i Wien med omnejd och är över 18 år?

Ett stort arbete ligger bakom Wienbladet. Nr 2. 2016 finns nu att läsa!

Wienbladet

Ett stort arbete ligger bakom Wienbladet. Nr 2. 2016 finns nu att läsa!

Festhögmässa 2 Oktober. "Änglarna"!

Just Nu

Festhögmässa 2 Oktober. "Änglarna"!

Ärtsoppa 20 Oktober

30 år på Gentzgasse!

Festhögmässa 2 Oktober

30 år på Gentzgasse!

För att församlingen i Wien ska kunna verka som en kristen gemenskap inom den världsvida kyrkan, behövs Din närvaro, Dina frivilliga insatser i olika sammanhang och Ditt ekonomiska stöd.

Medlemskap

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen.

Kyrkguiden

Aktuellt från Svenska kyrkan i Wien

Ett bildspel över Hennes Majestät Drottningens besök här på Drottning Silvias församling i Wien!

Hennes Majestät Drottning Silvia