Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern!

Det här är på gång!

* Torsdag 17. Oktober kl 19:00: Mässa med vår biskop Thomas Pettersson!

Biskop Thomas Petersson är ansvarig för Visby stift och för samtliga utlandsförsamlingar! Den 17 oktober besöker han Wien och tillsammans firar vi mässa kl 19. Efter mässan blir det samvaro i caféet och du får tillfälle att ställa just dina frågor till biskopen.

Det här är på gång!

LUSSEKATTSBAK! Lördag 19.Oktober.

Vi träffas vi i ett restaurangkök i Uniqa Tower kl 9 och räknar med att vara färdiga runt kl. 17. Vi välkomnar frivilliga hela eller delar av dagen. Hör av dig till cecilia.winkler@svenskakyrkan.se om du vill komma och baka!

Barn får gärna vara med, men eftersom det finns varma ugnar och plåtar, helst från 8 år och under uppsikt.

Adress: Uniqa Tower, Untere Donaustrasse 21, 1020 Wien.

Reklamplats!

Vill du också kunna visa ditt företag här, ta då kontakt med
Drottning Silvia församling wien@svenskakyrkan.se