Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern. Här finns plats för tro och tvivel, glädje och sorg, eftertanke och engagemang. Här finns plats för alla, här kan du finna en lugn vrå för dig i vardagen!

Högmässa 4 September. "Ett är nödvändigt"!

Just Nu

Högmässa 4 September. "Ett är nödvändigt"!

Puff

Ett bildspel över Hennes Majestät Drottningens besök här på Drottning Silvias församling i Wien!

Hennes Majestät Drottning Silvia

För att församlingen i Wien ska kunna verka som en kristen gemenskap inom den världsvida kyrkan, behövs Din närvaro, Dina frivilliga insatser i olika sammanhang och Ditt ekonomiska stöd.

Medlemskap

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen.

Kyrkguiden

Aktuellt från Svenska kyrkan i Wien