Svenska kyrkan i Wien Besöksadress: Gentzgasse 10, AT-1180 Wien Telefon: +43(1)4796517 E-post till Svenska kyrkan i Wien

Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern!

Vad är kyrkostämma?

Kyrkostämma 22 Oktober

Vad är kyrkostämma?

Även i år får vi lyssna till de stämningsfulla jul- och luciasångerna. Däremellan kan man fynda t.ex mat, godis, tomtar m.m.

Svenska kyrkans Julbasar 2017

Högmässa 22 Oktober "Trons kraft" !

Just Nu

Högmässa 22 Oktober "Trons kraft" !

Lussekatter, Saffransbullar, Julgalts bakning

Stora bakdagen 21 Oktober

Lussekatter, Saffransbullar, Julgalts bakning

Välkommen in på Traditionsenlig hemlagad Ärtsoppa.

Ärtsoppa den 19 Oktober!

Välkommen in på Traditionsenlig hemlagad Ärtsoppa.

Svenska Kyrkan Drottning Silvias församling

Om församlingen

Svenska Kyrkan Drottning Silvias församling

Ett stort arbete ligger bakom Wienbladet. Nr 2. 2017 finns nu att läsa!

Wienbladet

Ett stort arbete ligger bakom Wienbladet. Nr 2. 2017 finns nu att läsa!

Tillsammans skapar vi en levande församling där vi vill erbjuda ett rikt urval av verksamheter för alla åldrar!

Verksamheter

Svenska kyrkan i Wien glädjer sig mycket åt alla de frivilliga insatser som görs i församlingen. Men behöver också fler frivilliga som kommer och hjälper till.

Frivilligarbetare

Reklamplats!

Vill du också kunna visa ditt företag här, tag då kontakt med
Drottning Silvia församlings Kyrkoherde på +4369919477205