Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern. Här finns plats för tro och tvivel, glädje och sorg, eftertanke och engagemang. Här finns plats för alla, här kan du finna en lugn vrå för dig i vardagen!

Vi tar emot sångare i alla stämmor!
Repetition: Onsdag 26 april kl. 19.00-21.00

Valborgskören!

Vana körsångare sökes till årets upplaga av ”Valborgskören” för framträdande vid firandet på kyrkans innergård den 30 april. Vi tar emot sångare i alla stämmor! Repetition: Onsdag 26 april kl. 19.00-21.00 Valborgsmässoafton söndag 30 april Repetition kl. 16.45-17.30. Firandet börjar kl. 18.00.

Välkommen att fira valborg med oss på Svenska kyrkans innergård!

Valborg 30 April 2017

Välkommen att fira valborg med oss på Svenska kyrkans innergård!

Högmässa 30 April "Den gode herden"!

Just Nu

Högmässa 30 April "Den gode herden"!

Hösten är i full gång: Trots namnet "Seniorträff" är det ingen åldersgräns!

Seniorträff 3 Maj

Hösten är i full gång: Trots namnet "Seniorträff" är det ingen åldersgräns!

Bor du i Wien med omnejd och är över 18 år?
Kom då till Burggarten för en gemensam knytis picknick.

Ung i Wien 10 Maj

Bor du i Wien med omnejd och är över 18 år? Kom då till Burggarten för en gemensam knytis picknick.

(Bästa?) församlingen i Utlandskyrkan söker ny medarbetare!

(Bästa?) församlingen i Utlandskyrkan söker ny medarbetare!

Barn är viktiga för oss och vi vill skapa många mötesplatser för våra yngsta medlemmar.

Barnverksamhet

Seniorträff - som regel - första onsdagen i månaden kl.15.00.

Seniorer

Seniorträff - som regel - första onsdagen i månaden kl.15.00.

Vem var Martin Luther? Vad var han så arg på? Och vad hände när han spikade upp sina 95 teser? Martin Luther inledde reformationen för 500 år sedan. Den förändrade både kyrkan och samhället på sin tid, och gör det fortfarande.

Reformationsåret

Vi tar tacksamt emot Din gåva till församlingens arbete!

Ge en gåva

Vi tar tacksamt emot Din gåva till församlingens arbete!

Svenska kyrkan i Wien glädjer sig mycket åt alla de frivilliga insatser som görs i församlingen. Men behöver också fler frivilliga som kommer och hjälper till.

Frivilligarbetare

För att församlingen i Wien ska kunna verka som en kristen gemenskap inom den världsvida kyrkan, behövs Din närvaro, Dina frivilliga insatser i olika sammanhang och Ditt ekonomiska stöd.

Medlemskap

Att sjunga i kör kan bli en upplevelse för livet.
Så varför inte pröva!

Sjunga i kör

Att sjunga i kör kan bli en upplevelse för livet. Så varför inte pröva!

Bor du i Wien med omnejd och är över 18 år?
Kom då till Burggarten för en gemensam knytis picknick.

Ung i Wien 10 Maj

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Vi vill nå ut till så många som möjligt av er.

Nyhetsanmälan

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Vi vill nå ut till så många som möjligt av er.

Ett stort arbete ligger bakom Wienbladet. Nr 1. 2017 finns nu att läsa!

Wienbladet

Ett stort arbete ligger bakom Wienbladet. Nr 1. 2017 finns nu att läsa!

Reklamplats!

Vill du också kunna visa ditt företag här, tag då kontakt med
Drottning Silvia församlings Kyrkoherde på +4369919477205