Foto: UHK

Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern!

COVID-19 begränsningar t o m 8/2 2021:

För att begränsa smittspridningen finns nya restriktioner som påverkar vår verksamhet.  Samtliga gruppaktiviteter är inställda i Januari. Vi längtar och hoppas att träffas i februari 2021.

Kyrkan är öppen. Personalen är på plats och träffar er gärna. Våra lokaler finns, och finns som mötesplats om ni med begränsningar vill träffas. Från söndag 14/2 kanske vi kan bjuda in till gudstjänst igen, givetvis med restiktioner -säkerhetsavstånd och anikts-mask. Fikadopp-to-go serveras!

Om du känner dig osäker, eller bara vill prata i dessa turbulenta tider, så finns vi här. Kontaktdatan till din Präst och din personal hittar du här på hemsidan.

Gudstjänstlivet i församlingen

Du vet väl att....vi finns på Instagram? svenskakyrkanwien - helt enkelt!

Just nu på facebook....

Reklamplats!

Vill du också kunna visa ditt företag här, ta då kontakt med
Drottning Silvia församling wien@svenskakyrkan.at