Ge en gåva

Vi tar tacksamt emot Din gåva till församlingens arbete!

Vill du ge en gåva till minne av någon eller ett speciellt tillfälle så märk din överföring med "Gåva/Spende" och det du vill uppmärksamma.

Du kan ge din gåva kontant eller föra över pengar till följande konton:
IBAN: AT741100002413387800.
BIC: BKAUATWW

Att vara kyrka och församling kan innebära så många olika saker men vi får aldrig glömma varför vi finns till.
Enligt kyrkoordningen är församlingens grundläggande uppgift: att fira gudstjänst, bedriva undervisning samt utöva diakoni och mission. Syftet är att människor skall komma till tro på Kristus och leva i tro, en kristen gemenskap skapas och fördjupas, Guds rike utbredas och skapelsen återupprättas. Allt annat som församlingen utför är stöd för och en konsekvens av denna grundläggande uppgift.