Sjunga i kör

Att sjunga i kör kan bli en upplevelse för livet. Så varför inte pröva!

Att sjunga i kör med andra är både roligt och utvecklande på flera plan - musikaliskt såväl som socialt. Vår kyrkokör har ingen åldergräns och inga antagningsprov. Alla kan sjunga.

Att sjunga i kör med andra är både roligt och utvecklande på flera plan – musikaliskt såväl som socialt.

I vår församling finns körer som passar både tjejer och killar, barn och vuxna.
Vuxenkör, barnkören TonPrickarna och småbarnskören TonFiskarna – mer information får du genom att klicka på respektive namn här ovanför.

Alla-kan-sjunga-kören arbetar i projektform och är till för dig som ännu inte betraktar dig som särskilt kör- eller sångvan. Vi lär oss grundläggande sångteknik och hittar glädjen i att musicera tillsammans.

Har du frågor eller vill anmäla intresse till någon av våra körer?

Välkommen att kontakta vår kyrkomusiker.

kontaktuppgift Kantor/assistent

Mia Gyllenör