Kyrkans Café

Här hittar du några speciella händelser som vi bedriver i vårt fina Café här på Gentzgasse!

Caféet här på Gentzgasse förvandlas under några gånger per år till något mer än vad vi vanligtvis brukar kunna se det som.

Under ett tillfälle (än så länge) på hösten och en gång på våren så serverar vi ärtsoppa med pannkakor, och jo man kan få punch också i vanliga fall, men den kan vara slut så först till kvarn så att säga. Soppan serverar vi vanligtvis mellan 12:00-18:00.

En Tisdag under den kallaste delen av vintern innan fastan så serveras det semlor i massor här, något som man inte vill missa.

Kanelbullensdag är en dag i början av hösten som vi gärna uppmärksammar lite så där extra här på Caféet.

Samtalen brukar bli många om både det lilla och stora.
Eftersom vi är få anställda så är det bra om du ringer innan så att vi säkerligen är där. Vi är sällan längre bort än att vi kan komma till Caféet och öppna upp.

Plats: Gentzgasse 10, Altes Haus
Kontaktperson: Kyrkoherden +4369919477205