Foto: Petra Graeff

Svenska kyrkan i Florida

Välkommen till Svenska kyrkan i Florida.

Golf tournament 13 October 2023 Plantation Preserve Golf Club.

Welcome to play in the Swedish Church Golf Tournament 2023 Have fun with friends, boost your business and support a very good cause. Format: Four player team scramble Fees Include: Green fees, golf cart, range balls, fika and Buffe lunch.

Världens mest betydelsefulla, lästa och spridda bok var slut i vår kyrka!

Världens mest betydelsefulla, lästa och spridda bok var slut i vår kyrka! Därför köpte vi hem 60 svenska Biblar i somras. 20 stora Biblar med både gamla och nya testamentet. 40 små svensk-engelska biblar. De stora Biblarna är för att använda i vår verksamhet och konfirmationsverksamheten. De små är för utdelning. Bibeln innehåller 66 böcker som är berättelsen om Gud, om Jesus och den etik som format vår civilisation såsom vi känner den. Nu genomför vi en donationsrunda med målet att betala av denna investeringskostnad för kyrkan fram till den 12 november. 20 stora Biblar á $50 st leder oss hela vägen hem! När du donerar får du även skriva en hälsning i de Biblar du donerar för. Du får gärna donera flera Biblar

Välkommen till Kyrkis kyrkans föräldrar och barngrupp!

Vi träffas på onsdagar mellan kl 10-13. Kyrkis har sommarlov. Vi ses i den 6 september! Läs mer nedan.

Medlemskap

Kärnan i församlingen är våra medlemmar. Tillsammans är vi Svenska kyrkan i Florida.

Vad kan Svenska kyrka i Florida erbjuda dig?

Klicka på länken nedan för att se vår film.

Vigsel vid Dania Beach

Bröllop i Florida

Att gifta sig är en av de stora händelserna i livet. Kanske en vigsel på en av Floridas soldränkta stränder är något för er?

Gul ensam blomma

Livets viktiga händelser

Här kan du läsa mera om dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Kontakter

Vi har vår bas i Fort Lauderdale. Kontakta oss om du vill ses. Vi har gudstjänster och våra aktiviteter på olika ställen i Florida.