Foto: Petra Graeff

Välkommen till Svenska kyrkan i Florida.

Golf tournament 12 November 2021 Plantation Preserve Golf Club.

Welcome to play in the Swedish Church Golf Tournament 2021 Have fun with friends, boost your business and support a very good cause. Format: Four player team scramble Fees Include: Green fees, golf cart, range balls, breakfast and lunch.

Vad kan Svenska kyrka i Florida erbjuda dig?

Klicka på länken nedan för att se vår film.

Medlemskap

Kärnan i församlingen är våra medlemmar. Tillsammans är vi Svenska kyrkan i Florida.

Svenska kyrkan i Floridas aktiviteter är via zoom men nu träffas vi lite utomhus också med anledning av Covid-19 viruset.

Bön Livets Gud, Du som är nära och berör människors innersta. Vi ber för våra medlemmar, för alla svenskar som bor eller befinner sig här i Florida och i USA, för alla i Sverige och för dom som behöver extra tröst. Låt de präglas av Din värme, omtanke och kärlek. Du som är den stora Omsorgen beskydda och bevara dem alla. Amen

Vi finns här för dig!

Kontakta oss gärna.

Församlingens medarbetare sträcker ut en hand under pandemin

Svenska kyrkan i utlandet har skrivit en artikel om oss här i Florida.

På gång

Gudstjänster, barnträffar, ärtsoppa och mycket mer. Här hittar du information om allt som händer i kyrkan.

Vilken fest vi har haft

Vi har firat 10 år denna helg 2-3 november.

Vigsel vid Dania Beach

Bröllop i Florida

Att gifta sig är en av de stora händelserna i livet. Kanske en vigsel på en av Floridas soldränkta stränder är något för er?

Barngruppen

Välkommen till kyrkans barngrupp! Vi träffas på tisdagar kl 10.00–13.00 på Scandinavian Church & Center i Davie, 2950 S Flamingo Road, Davie, FL 33330.

Gul ensam blomma

Livets viktiga händelser

Här kan du läsa mera om dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Hitta till oss

Vi har kontor och de mesta av vår verksamhet på Scandinavian Church and Center i Davie. Vi har även gudstjänster på flera ställen i Florida.