Foto: Petra Graeff

Välkommen till Svenska kyrkan i Florida.

Nu är det dax att baka tillsammans igen!

Nu är det dax att baka tillsammans igen! 29 januari kl.9.00 på Scandinavian Church and Center. Anmäl dig till Petra Graeff om med 954-6479035

Medlemskap

Kärnan i församlingen är våra medlemmar. Tillsammans är vi Svenska kyrkan i Florida.

Taco friday/AW(afterwork) 23 februari från kl.17

Tacos serveras mellan kl.17-19 och kl.19 leker vi lite lekar. Vi ser fram emot att få träffas och umgås. Priset är $15 för vuxna och $5 för barn. Det ingår tacos, lingondricka, vatten, kaffe och efterrätt i priset. Det kommer finnas vin och öl för en donation. Köp din biljett innan den 21 februari Hjärtligt Välkomna!

Välkommen till Kyrkis kyrkans föräldrar och barngrupp!

Vi träffas på onsdagar mellan kl 10-13. Läs mer nedan.

Vad kan Svenska kyrka i Florida erbjuda dig?

Klicka på länken nedan för att se vår film.

Vigsel vid Dania Beach

Bröllop i Florida

Att gifta sig är en av de stora händelserna i livet. Kanske en vigsel på en av Floridas soldränkta stränder är något för er?

Gul ensam blomma

Livets viktiga händelser

Här kan du läsa mera om dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Kontakter

Vi har vår bas i Fort Lauderdale. Kontakta oss om du vill ses. Vi har gudstjänster och våra aktiviteter på olika ställen i Florida.