Svenska kyrkan i Florida Besöksadress: 2950 Flamingo Road, Davie, FL33330 Florida Telefon: +1(954)6040605 E-post till Svenska kyrkan i Florida Webbplats

Välkommen till Svenska kyrkan i Florida.

Orkanen Irma har nu bedarrat och Florida håller på nytt på att röjas upp. Många har klarat sig lindrigt medan andra har drabbats hårt. Våra tankar och böner finns naturligtvis hos dem som kanske har förlorat sina hem eller som drabbats av skador på olika sätt!

Scandinavian Church & Center blev under orkanen en plats för trygghet, skydd och gemenskap. Tack alla ni, norrmänn och svenskar som såg till att kyrkan fick bli en så fin plats att vara på när orkanen härjade utanför!

Vår verksamhet är nu igång som vanligt och närmast är det Högmässa i Boca Raton på söndag den 17 september kl 17.00. Vår fina kör kommer att medverka och efter gudstjänsten serveras det kyrkkaffe! OBS! Kan eventuellt bli ändring!

Ändringen kommer i så fall att meddelas på hemsida, facebook och mailchimp under fredagen!

VÄLKOMMEN!