Välkommen till Svenska kyrkan i Florida.

Bön

Livets Gud,
Du som är nära och berör människors innersta.
Vi ber för våra medlemmar, för alla svenskar som bor
 eller befinner sig här i Florida och i USA,
 för alla i Sverige och för dom som behöver extra tröst.
Låt de präglas av Din värme, omtanke och kärlek.
Du som är den stora Omsorgen beskydda och bevara dem alla.

Amen

Svenska kyrkan i Floridas aktiviteter är inställda tillsvidare med anledning av Covid-19 viruset.

Bön Livets Gud, Du som är nära och berör människors innersta. Vi ber för våra medlemmar, för alla svenskar som bor eller befinner sig här i Florida och i USA, för alla i Sverige och för dom som behöver extra tröst. Låt de präglas av Din värme, omtanke och kärlek. Du som är den stora Omsorgen beskydda och bevara dem alla. Amen

Lördagen den 30 maj kl.14-19

Årets stora Sommarfest Lördagen den 30 maj

Välkommen att fira Nationaldag, skolavslutning för Svenska skolan och Midsommar i en stor Sommarfest! Lördagen den 30 maj kl.14-19 Detta firar vi med att klä midsommarstången, sjunga sommarsånger, dansa runt midsommarstången, leka lekar, stor svensk sommarbuffe av Chef Lars, hemma gjorda sommartårtor, pyssel för barnen (sponstrat av Svenska Konsulatet i Fort Lauderdale, fiskdamm och raffle.

Kärnan i församlingen är våra medlemmar.
Tillsammans är vi Svenska kyrkan i Florida.

Medlemskap

Kärnan i församlingen är våra medlemmar. Tillsammans är vi Svenska kyrkan i Florida.

Vi har firat 10 år  denna helg 2-3 november.

Vilken fest vi har haft

Vi har firat 10 år denna helg 2-3 november.

Gudstjänster, barnträffar, ärtsoppa och mycket mer. Här hittar du information om allt som händer i kyrkan.

På gång

Att gifta sig är en av de stora händelserna i livet.
 Kanske en vigsel på en av Floridas soldränkta stränder är något för er?

Bröllop i Florida

Att gifta sig är en av de stora händelserna i livet. Kanske en vigsel på en av Floridas soldränkta stränder är något för er?

Välkommen till kyrkans barngrupp!

Barngruppen

Välkommen till kyrkans barngrupp! Vi träffas på tisdagar kl 10.00–13.00 på Scandinavian Church & Center i Davie, 2950 S Flamingo Road, Davie, FL 33330.

Gul ensam blomma

Livets viktiga händelser

Här kan du läsa mera om dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Vi har kontor och de mesta av vår verksamhet på
Scandinavian Church and Center i Davie.
 Vi har även gudstjänster på flera ställen i Florida.

Hitta till oss

Vi har kontor och de mesta av vår verksamhet på Scandinavian Church and Center i Davie. Vi har även gudstjänster på flera ställen i Florida.