Foto: Petra Graeff

Välkommen till Svenska kyrkan i Florida.

Riksdagsval i Sverige

Utlandssvenskar som är medborgare får rösta i riksdagsvalet och i valet till Europaparlamentet. För att får rösta måste du ha fyllt 18 år senast på valdagen och någon gång ha varit folkbokförd i Sverige. Du kan rösta personligen på konsulatet i Fort Lauderdale på nedanstående datum. Du behöver ta med dig en giltig ID-handling. Svenskt pass eller körkort eller lokal ID-handling, t.ex. US pass eller Florida körkort, går bra. Har du fått ett röstkort på posten ska du även ta med det. Dubbel klicka för att se tider nedan du kan rösta på Svenska konsulatet i Fort Lauderdale.

Golf tournament 5 November 2022 Plantation Preserve Golf Club.

Welcome to play in the Swedish Church Golf Tournament 2022 Have fun with friends, boost your business and support a very good cause. Format: Four player team scramble Fees Include: Green fees, golf cart, range balls, fika and BBQ party

Välkommen till Kyrkis kyrkans föräldrar och barngrupp!

Hjärtligt Välkommen till Kyrkis! Kyrkans föräldra och barngrupp. Vi startar höstterminen den 7 september. Anmäl dig idag! https://www.swedishchurch.store/kyrkis Kontakta Petra Graeff om du har några frågor. 954-647 90 35 Vi träffas på onsdagar kl 10.00–13.00 på Scandinavian Church & Center i Davie, 2950 S Flamingo Road, Davie, FL 33330.

Medlemskap

Kärnan i församlingen är våra medlemmar. Tillsammans är vi Svenska kyrkan i Florida.

Välkommen till våra aktiviteter!

Vi har en vår planerad med många fina stunder tillsammans. Vi önskar er hjärtligt välkomna och ser fram emot att ses igen.

Vad kan Svenska kyrka i Florida erbjuda dig?

Klicka på länken nedan för att se vår film.

Vi finns här för dig!

Kontakta oss gärna.

Församlingens medarbetare sträcker ut en hand under pandemin

Svenska kyrkan i utlandet har skrivit en artikel om oss här i Florida.

På gång

Gudstjänster, barnträffar, ärtsoppa och mycket mer. Här hittar du information om allt som händer i kyrkan.

Vilken fest vi har haft

Vi har firat 10 år denna helg 2-3 november.

Vigsel vid Dania Beach

Bröllop i Florida

Att gifta sig är en av de stora händelserna i livet. Kanske en vigsel på en av Floridas soldränkta stränder är något för er?

Gul ensam blomma

Livets viktiga händelser

Här kan du läsa mera om dop, konfirmation, vigsel och begravning.

Hitta till oss

Vi har kontor och de mesta av vår verksamhet på Scandinavian Church and Center i Davie. Vi har även gudstjänster på flera ställen i Florida.