Gudstjänster

Gudstjänsterna är navet i utlandskyrkans verksamhet. Det känns skönt att få fira gudstjänst på sitt eget språk också när man befinner sig långt hemifrån.

Vi försöker att göra våra gudstjänster ”enkla” så att också den som är ovan gudstjänstbesökare ska känna sig hemma. Gudstjänsten är fylld av glädje, sång och musik, ofta medverkar vår kör.

OBS! Utförligare information kommer efterhand! Eventuella ändringar kan också förekomma!

Vi firar regelbundna gudstjänster på flera platser i Florida och södra USA.

Nedan följer våra mötesplatser:

Scandinavian Church och Center, 2950 S Flamingo Rd, Davie, Fl 33330

Bild: Petra Graeff

Congregational Church i Boca Raton, 251 SW 4th Ave, Boca Raton, Fl 3343

Immanuel Lutheran Church 1770 Brickell Avenue

Miami, FL 33129-1600

Christus Victor Lutheran Church, 15600 Tamiami Trail N, Naples FL 3411

Scandinavian Jazz Church and Cultural Center

1772 Prytania St. New Orleans, LA 70130

Orlando, 225 South Interlachen Avenue, Winter Park, FL 327 89

Några gånger per år firas också gudstjänster i  Atlanta, Houston, och Mobile Alabama.

Se vår kalender för tid och plats.