Toronto Skyline
Foto: Cia Leander

Svenska kyrkan i Toronto

Svenska kyrkan i Toronto är en mötesplats för både bofasta och besökande svenskar. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner över en fika.

Välkommen till oss!

Vi finns i Agricolakyrkan på York Mills och varje söndag firar vi gudstjänst kl. 16. Efter en lång tid av nerstängning har vi nu så smått kommit igång igen med lite verksamhet i begränsad omfattning. Mer information kommer efterhand som vi startar upp. Just nu är vår julwebbshop igång. Titta gärna in och köp något gott!

Medlemskap

Att vara medlem innebär bl.a. att du får information om allt som händer i kyrkan. På så sätt vet du när vi har gudstjänster, firar Lucia, midsommar, har konserter etc. Du får också möjlighet att rösta på de ledamöter du vill ha i kyrkorådet.

Skylt, kyrkan är öppen

Kontakta oss

Kansliet är öppet tisdagar 12:00-15:00 och torsdagar 12:00-15:00 Telefon till kansliet: +14164860466 Telefon till Kyrkoherde: +14169510870 E-post: toronto@svenskakyrkan.se

Ottawa, Rideau River, Parliament

Satellitförsamlingar Svenska kyrkan

Vi har satellitförsamlingar, dit vi reser för att fira gudstjänst, döpa och viga, leda pilgrimsvandringar med mera. Vi finns i Calgary, Vancouver, Ottawa, Montreal och Edmonton.

Agricola

Om Svenska kyrkan i Toronto

Församlingen är en naturlig mötesplats för svenskar i Toronto. Hos oss kan du delta i gudstjänst. Vi firar också traditionella svenska högtider som midsommar, valborg och Lucia. Vi har filmkvällar, konfirmationsgrupp och studiecirklar.

Niagara Fallen

Aktuellt, Kyrkonytt och Nyhetsbrev

Här kan du läsa om vad som händer i din kyrka.

fönster, ljus

Livets stora händelser

Livet förändras ständigt och vi får uppleva både glädje och sorg. Välkommen att läsa mer om dop, bröllop, konfirmation och begravning.

håv, kollekt, donera, stöd

Stöd kyrkan

Genom att du donerar en gåva får vi möjlighet till fortsatt verksamhet så som gudstjänster, själavård, luncher, hembesök, och firanden vid Lucia, påsk och midsommar.

Agricola

Dataskyddsförordningen - GDPR

För Svenska kyrkan i Toronto är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.