Toronto Skyline
Foto: Cia Leander

Svenska kyrkan i Toronto

Svenska kyrkan i Toronto är en mötesplats för både bofasta och besökande svenskar. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner över en fika.

Välkommen till oss!

Vi firar gudstjänst varje söndag klockan 16.00.

1:a advent

En adventsljusstake med första ljuset tänt.
Foto: Sven-Erik Falk /Ikon

Välkommen till adventsgudstjänt den 27 november, kl. 16.00 med pastor Maria. Det blir körsången av TSS och VOX Finlandiae och trumpetspel.

Efter gudstjänsten dricker vi advenstkaffe tillsammans.

Ny administratör

Publicerad:

Vi hälsar Louise välkommen som administratör på kyrkan. Från september hjälper Louise till på kyrkans expedition och det är vi väldigt glada för!

Medlemskap

Att vara medlem innebär bl.a. att du får information om allt som händer i kyrkan. På så sätt vet du när vi har gudstjänster, firar Lucia, midsommar, har konserter etc. Du får också möjlighet att rösta på de ledamöter du vill ha i kyrkorådet.

Skylt, kyrkan är öppen

Kontakta oss

Våra telefontider är tisdagar 10-13 och torsdagar 12-15. Expeditionen är för det mesta bemannad under dessa tider men ring och boka besök i förväg för att vara på den säkra sidan. Telefon till kansliet: +14164860466 Telefon till Kyrkoherde: +14169510870 E-post: toronto@svenskakyrkan.se

Ottawa, Rideau River, Parliament

Satellitförsamlingar Svenska kyrkan

Vi har satellitförsamlingar, dit vi reser för att fira gudstjänst, döpa och viga, leda pilgrimsvandringar med mera. Vi finns i Calgary, Vancouver, Ottawa, Montreal och Edmonton.

Agricola

Om Svenska kyrkan i Toronto

Församlingen är en naturlig mötesplats för svenskar i Toronto. Hos oss kan du delta i gudstjänst. Vi firar också traditionella svenska högtider som midsommar, valborg och Lucia. Vi har filmkvällar, konfirmationsgrupp och studiecirklar.

Niagara Fallen

Aktuellt, Kyrkonytt och Nyhetsbrev

Här kan du läsa om vad som händer i din kyrka.

fönster, ljus

Livets stora händelser

Livet förändras ständigt och vi får uppleva både glädje och sorg. Välkommen att läsa mer om dop, bröllop, konfirmation och begravning.

håv, kollekt, donera, stöd

Stöd kyrkan

Genom att du donerar en gåva får vi möjlighet till fortsatt verksamhet så som gudstjänster, själavård, luncher, hembesök, och firanden vid Lucia, påsk och midsommar.

Agricola

Dataskyddsförordningen - GDPR

För Svenska kyrkan i Toronto är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.