Stöd kyrkan

Genom att donera möjliggörs fortsatt verksamhet så som Gudstjänster, själavård, luncher, hembesök, Lucia, Påsk och Midsommar.

Har du någonsin besökt Svenska kyrkan i Toronto så inser ni att det finns en plats dit ni kan komma och känna er som hemma.

Bosatt i Kanada betalar du som svensk ingen kyrkoskatt och det innebär att Svenska kyrkan i Toronto främsta kapital kommer från de som engagerar sig i verksamheten, samt via donationer.

Svenska kyrkan I Toronto är en Charitable Organisation i Canada (Charity BN/Registration #11920 7371 RR0001). Skattekvitto skickas ut i februari månad.

Vi behöver fler som stödjer kyrkan ekonomiskt. Bidraget från Sverige täcker endast en del av våra utgifter. Svenska kyrkan i Toronto har ingen medlemsavgift men uppmuntrat till att man skickar in ett medlemsbidrag. Här kan du läsa om vad ett rimligt medlemsbidrag skulle kunna vara.

Donationer kan göras via PAR-system, som står för Pre Authorized Remittance. Du donerar då ett bestämt belopp, som dras automatiskt från ditt bankkonto varje månad. Du slipper skriva checkar eller ha kontanter att lägga i ditt kollektkuvert.

Kom ihåg att om du skriver en check till Svenska kyrkan i Toronto, så skall kyrkans namn skrivas på engelska, d.v.s. Swedish Lutheran Church in Toronto. I annat fall kan kassören få problem med att lösa in checken på banken. Tack

Donationer kan även göras via paypal direkt här på hemsidan.

Kontakta vår kassör, Anne-Marie, om du önskar mer information.