Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Rom Besöks- och postadress: Lukasgården, Via Antonio Bertoloni 1 E, IT-00197 Rom Telefon: +39(06)8080474 E-post till Svenska kyrkan i Rom

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern eller läs vårt Program för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Välkommen!

Öppetskylt
Bild: Linda Mickelsson / IKON

Församlingshemmet S:t Lukasgården har Öppet hus:
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Välkommen på Morgonreflektion dessa dagar kl. 10.30.

Julbasar/Mercatino di natale 2018

Årets Julbasar i Svenska kyrkan i Rom går av stapeln den 30/11 och 1/12. Välkomna!

Il Mercatino di Natale 2018 alla Chiesa di Svezia in Roma si tiene il 30/11 e il 1/12. Benvenuti!

pizza och samtal om livet

Under fyra onsdagar i höst träffas vi för goda samtal över en bit pizza.
Start den 19 september.  Vi ses nästa gång den 7 november kl. 19.30.
Välkommen!

Läs mer om samtalskvällarna.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom

Prenumerera via RSS