Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Rom Besöks- och postadress: Lukasgården, Via Antonio Bertoloni 1 E, IT-00197 Rom Telefon: +39(06)8080474 E-post till Svenska kyrkan i Rom

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern eller läs vårt Program för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Välkommen!

Sommaruppehåll i juli och augusti

Bild: Jim Elfström / IKON

Svenska kyrkan i Rom och S:t Lukasgården gör sommaruppehåll från och med midsommar och under hela juli och augusti. Vi är kvar i stan några veckor till så hör av dig om du vill komma i kontakt med oss! Höstens program startar den 16 september med en härlig gemenskapsdag i Farfa. Se separat information. Välkommen att vara med!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

save the date!

Gemenskapsdagen i Assisi gav mersmak, så nu startar vi upp höstens aktiviteter med en ny heldag tillsammans. Den 16 september ses vi i Farfa med gudstjänst, mat och aktiviteter. Välkommen!

Läs mer om 16/9 i Farfa.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom