Foto: Maria Patrizi

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

 

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Välkommen!

Sommaruppehåll i juli och augusti 2021

Foto: Jim Elfström / IKON

Svenska kyrkan i Rom och S:t Lukasgården gör sommaruppehåll från och med midsommar och under hela juli och augusti. Välkommen tillbaka i september!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Vill du under sommaren tala med en präst eller diakon läs mer här.

julbasar 2021

Det är inte jul än men dock juli och då börjar vi planera inför årets julbasar. Klicka på länken för mer information om hur vi tänker.

Läs mer om Julbasar 2021

coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset och situationen kring att hindra smittspridning i Italien är verksamheten för tillfället begränsad. För mer information se i Kalendern.

Vi följer myndigheternas rapportering och har regelbunden kontakt med Sveriges ambassad för uppdateringar. Läs mer på ambassadens hemsida.

Vi tar allas oro på största allvar och du är alltid välkommen att höra av dig till oss på kyrkan om du behöver prata av dig en stund.

Vi har denna svåra sitation med i våra böner.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom

Prenumerera via RSS