Svenska kyrkan i Rom

Kontakt

Svenska kyrkan i Rom Besöksadress: Lukasgården, Via Antonio Bertoloni 1 E, IT-00197 Rom Telefon: +39(06)8080474 E-post till Svenska kyrkan i Rom Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern eller läs vårt Program för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Välkommen!

Sommaruppehåll i juli och augusti

Bild: Jim Elfström / IKON

Svenska kyrkan i Rom och S:t Lukasgården gör sommaruppehåll i juli och augusti. Höstens program startar den 18 september med Högmässa i S:ta Katarina kapell kl. 11.15. Tre kyrkors kör från Rimbo sjunger i mässan. Välkommen!

Vi önskar alla en underbar sommar!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom

Läs Lukasbreven här