Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Rom Besöks- och postadress: Lukasgården, Via Antonio Bertoloni 1 E, IT-00197 Rom Telefon: +39(06)8080474 E-post till Svenska kyrkan i Rom

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern eller läs vårt Program för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Välkommen!

Öppetskylt
Bild: Linda Mickelsson / IKON

Församlingshemmet S:t Lukasgården har Öppet hus:
Onsdag 11.00 - 17.00
Torsdag 11.00 - 17.00
Välkommen på Morgonreflektion dessa dagar kl. 10.30.

kallelse till kyrkostämma 2019

Bild: Magnus Aronson

Välkommen till S:t Lukasgården söndagen den 3 februari på Familjegudstjänst kl. 11.15 och därefter en enkel lunch med följande Kyrkostämma kl. 13.00. Gärna anmälan till lunchen.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom

Prenumerera via RSS