Foto: Maria Patrizi

Svenska kyrkan i Rom

Vi vill vara en öppen mötesplats för svenskar och övriga nordbor.

SOM SVENSK I ROM har du möjlighet att möta andra svenskar och nordbor. Svenska kyrkan i Rom är en naturlig plats för detta. Vi har många olika aktiviteter och något kan säkert passa dig. Sök i Kalendern för mer information. Annars kan du bara titta in under Öppet hus (se tider nedan) och kanske dricka kaffe eller läsa en tidning. Välkommen!

Öppetskylt
Foto: Linda Mickelsson / IKON

Församlingshemmet S:t Lukasgården har Öppet hus:  (när det är möjligt enligt rådande pandemiregler, kontakta oss gärna för att kolla öppethållande om du tänker komma)

Onsdagar kl. 11.00 - 17.00
- Morgonmässa kl. 11.15

Välkommen!

coronaviruset

Med anledning av Coronaviruset och situationen kring att hindra smittspridning i Italien är verksamheten för tillfället begränsad. För mer information se i Kalendern.

Vi följer myndigheternas rapportering och har regelbunden kontakt med Sveriges ambassad för uppdateringar. Läs mer på ambassadens hemsida.

Vi tar allas oro på största allvar och du är alltid välkommen att höra av dig till oss på kyrkan om du behöver prata av dig en stund.

Vi har denna svåra sitation med i våra böner.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Rom

Prenumerera via RSS