Fasta aktiviteter/Program

S:t Lukasgården:
Gården är öppen för besök onsdagar kl. 11-17. Morgonmässa kl. 11.15.
Om du vill komma annan tid, hör av dig! Tfn +39 06 8080474.

Ung i Rom. Träffar för skandinaviska ungdomar:
Ny i stan? Eller bara sugen på att träffa andra ungdomar. För mer information hör av dig till S:t Lukasgården, tfn 366 4430906.

Kyrkans barntimmar för medlemmar:
På grund av pandemin träffas vi just nu varannan lördag kl. 10 - 12 i Villa Ada vid lekparken, Via Panama. Anmälan. Kontakta S:t Lukasgården för mer information.

Bokcirkel:
Alla läser en gemensamt utvald bok. Ungefär en månad senare möts vi för att diskutera boken. Vi hinner med sex-sju böcker per år. För tillfället har vi både digitala och fysiska träffar. Om du är intresserad, ring Lukasgården för information.

St Lukaskören:
Just nu vilande på grund av pandemin.

Övningar:

Framträdanden:

Gudstjänster:
Gudstjänst/Högmässa, söndagar kl 11.15. S:t Lukasgården, S:ta Katarina kapell eller digitalt. Se kalendern för mer information.
Morgonmässa, onsdagar kl. 11.15, S:t Lukasgården

Övrig verksamhet:
Svenska skolan har sin hemspråksundervisning på S:t Lukasgården onsdagar och torsdagar kl 17.15. För info se: www.svenska-skolan-rom.com