Friluftsgudstjänst
Foto: Maria Patrizi

Fasta aktiviteter/Program

S:t Lukasgården:
Gården är öppen för besök onsdagar kl. 11-17. Morgonandakt kl. 11.00.
Om du vill komma annan tid, hör av dig! Tfn +39 06 8080474.

Ung i Rom. Träffar för skandinaviska ungdomar:
Ny i stan? Eller bara sugen på att träffa andra ungdomar. För information se Kalendern, Ung i Rom på Facebook eller hör av dig till S:t Lukasgården.

Kyrkans barntimmar för medlemmar:
Barntimmar för barn mellan 0-5 år, lördagar 10.00-12.00. På grund av för få anmälda upphör tisdagsgruppen terminen ut. Finns intresse kan vi starta till hösten igen.
Se Kalendern för startdatum. Anmälan. Kontakta S:t Lukasgården för mer information. Läs mer om barntimmarnas programförklaring.

Bokcirkel:
Alla läser en gemensamt utvald bok av en svensk författare. Ungefär en månad senare möts vi för att diskutera boken. Vi hinner med sex-sju böcker per år. För tillfället har cikeln ca 16 deltagare. Om du är intresserad, ring Lukasgården för information.

St Lukaskören:
Kören medverkar i några mässor och vid en del högtider.
Nya medlemmar kan anmäla sig till S:t Lukasgården på tel +39 06 8080474.

Övningar:

Framträdanden:

S:ta Katarina kapell: (För närvarande inställda.)
Gudstjänst/Högmässa söndagar kl 11.15.
Kvällsmässa torsdagar kl 19.00 (ej januari).
Efter söndagsgudstjänsterna ses vi över en kopp kaffe i salarna ovanför kapellet.
För detaljer och eventuella ändringar se i Kalendern.

Övrig verksamhet:
Svenska skolan har sin hemspråksundervisning på S:t Lukasgården onsdagar kl 17.15. För info se: www.svenska-skolan-rom.com