Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Kontakt

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa Besöksadress: Scandinavian Church, Skandinaviska kyrkan, CY-5343 Ayia Napa Postadress: P.O. Box 30421, CY-5343 Ayia Napa Telefon: +357(23)722798 E-post till Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Söker Du värme, gemenskap och spännande kultur- Välkommen till Cypern och Ayia Napa!

Välkommen till kyrkan

Ayia Napa ligger vid havet på den sydöstra delen av Cypern och är en av öns största turistorter. Här ligger också den Skandinaviska kyrkan.

MÅNGA BÄCKAR SMÅ!

Alla kan göra något för att minska vattenbristen som finns i många länder dit vi reser. Stater har det övergripande ansvaret för att se till att också fattiga människor tillgång till rent vatten. Researrangörer och hotell har också ansvar för och möjlighet att minska vattenbristen.  Men det finns också mycket som vi som reser kan göra för att spara på vattnet!

Många bäckar små

Vi har samlat smarta tips och mer information på vår kampanjsida. Känner du någon som ska ut och resa i vinter? Dela med dig av tipsen till dem!

Läs mer på kampanjsidan

Under åtta sommarveckor flyttar kyrkan ut till det skandinaviska barkvarteret i Ayia Napa nattetid.

Kyrkan flyttar ut i natten

Välkommen till kyrkan

På Öppet hus kan du dricka kaffe, äta hembakta kanelbullar och våfflor samt läsa tidningar. Här finns alltid någon att prata med.

Verksamheter

En fikastund kanske?

Öppet hus

En fikastund kanske? Vi serverar kaffe, våfflor och kanelbullar. Vi bjuder på kyrkkaffe efter söndagsgudstjänsten.

Välkommen att delta i gemenskapen!

Välkommen att delta i gemenskapen!

Ett välsignat bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet.

Svenska kyrkan i utlandet

När man är ute och reser kan det kännas skönt att veta att det finns någon att prata med.

På ett fyrtiotal orter runtom i världen finns en öppen dörr till gemenskap och andakt. På ytterligare nära åttio platser firas regelbundna gudstjänster. Ambulerande präster finns i Asien, Afrika och Latinamerika.

Bild: Emma Dahlbäck /IKON

68 Nissi Avenue