Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Kontakt

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa Besöksadress: Scandinavian Church, Skandinaviska kyrkan, CY-5343 Ayia Napa Postadress: P.O. Box 30421, CY-5343 Ayia Napa Telefon: +357(23)722798 E-post till Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Söker Du värme, gemenskap och spännande kultur- Välkommen till Cypern och Ayia Napa!

Här ligger också den Skandinaviska kyrkan.

Välkommen till kyrkan

Ayia Napa ligger vid havet på den sydöstra delen av Cypern och är en av öns största turistorter. Här ligger också den Skandinaviska kyrkan.

Här ligger också den Skandinaviska kyrkan.

Välkommen till kyrkan

På Öppet hus kan du dricka kaffe, äta hembakta kanelbullar och våfflor samt läsa tidningar. Här finns alltid någon att prata med.

Verksamheter

En fikastund kanske?

Öppet hus + servering

En fikastund kanske? Vi serverar kaffe, våfflor och kanelbullar. Vi bjuder på kyrkkaffe efter söndagsgudstjänsten.

Välkommen att delta i gemenskapen!

Välkommen att delta i gemenskapen!

Planerar ni ert bröllop?
 Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet.

Ett välsignat bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet.

Under åtta sommarveckor flyttar kyrkan ut till det skandinaviska barkvarteret i Ayia Napa nattetid.

Kyrkan flyttar ut i natten

Bild: Emma Dahlbäck /IKON

68 Nissi Avenue