Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Kontakt

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa Besöksadress: P.O. Box 30421, Nissi Avenue 68, CY-5343 Ayia Napa Telefon: +357(23)722798 E-post till Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Söker Du värme, gemenskap och spännande kultur- Välkommen till Cypern och Ayia Napa!

Här ligger också den Skandinaviska kyrkan.

Välkommen till kyrkan

Ayia Napa ligger vid havet på den sydöstra delen av Cypern och är en av öns största turistorter. Här ligger också den Skandinaviska kyrkan.

Aktuellt från Skandinaviska kyrkan i Ayia Napa

Här ligger också den Skandinaviska kyrkan.

Välkommen till kyrkan

NATTVANDRING 2016 AYIA NAPA CYPERN

En fikastund kanske?

Öppet hus

En fikastund kanske? Vi serverar kaffe och kanelbullar. Vi bjuder på kyrkkaffe efter söndagsgudstjänsten.

Välkommen att delta i gemenskapen!

Välkommen att delta i gemenskapen!

Planerar ni ert bröllop?
 Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet.

Ett välsignat bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet.

På Öppet hus kan du dricka kaffe, äta hembakta kanelbullar och läsa tidningar. Här finns alltid någon att prata med.

Verksamheter

Bild: Emma Dahlbäck /IKON