Svenska kyrkan Los Angeles

Svenska kyrkan Los Angeles Besöksadress: 1035 South Beacon Street, - San Pedro CA 90731 Postadress: P.O. Box 1621, - San Pedro CA 90733-1621 Telefon: +1(310)2927080 E-post till Svenska kyrkan Los Angeles

Svenska kyrkan Los Angeles

Svenska kyrkan Los Angeles är en mötesplats för alla svenskar i södra Kalifornien. Tillsammans firar vi gudstjänst, samlas till alla de fina svenska traditionerna, och ses för en pratstund och en kopp kaffe. Välkommen till din kyrka, vi finns här för dig!

Filmkväll, bibelstudier, sång och musik, sällskapsspel och prat - välkommen till kyrkan på tisdagar, alltid kl. 18.30.

Svenskafton

Söndagen den 25 februari kl. 11 firar vi återigen svensk gudstjänst i Samuelson Chapel, i Thousand Oaks.

Gudstjänst i Thousand Oaks