Svenska kyrkan Los Angeles Besöksadress: 1035 South Beacon Street, - San Pedro CA 90731 Postadress: P.O. Box 1621, - San Pedro CA 90733-1621 Telefon: +1(310)2927080 E-post till Svenska kyrkan Los Angeles

Svenska kyrkan Los Angeles

Svenska kyrkan Los Angeles är en mötesplats för alla svenskar i södra Kalifornien. Tillsammans firar vi gudstjänst, samlas till alla de fina svenska traditionerna, och ses för en pratstund och en kopp kaffe. Välkommen till din kyrka, vi finns här för dig!

Anmäl dig till årets julbord!

Årets julbord går av stapeln den 8 december på sjömanskyrkan i San Pedro klockan 18! Det blir svensk julmat, glögg och dryck till maten.

Kostnad $49 för vuxna eller $19 för barn under 12 år.

Anmälan sker via mejl. Var noga med att ange vem eller vilka ni betalar för samt skriv julbord.

Betalning sker via Pay Pal knappen nedan. Det går också bra att betala i vår monter på Swea:s julmarknad den 2 december. Då tar vi kort, kontanter eller check. Man kan också skicka en check till oss: Church of Sweden, 1035 S Beacon St, San Pedro, CA 90731

Anmälan och betalning vill vi ha före 3 december!

Välkomna!

Här kan du betala julbordet, knappen tar dig till PayPal

Betala julbordet