Svenska kyrkan Los Angeles Besöksadress: 1035 South Beacon Street, - San Pedro CA 90731 Postadress: P.O. Box 1621, - San Pedro CA 90733-1621 Telefon: +1(310)2927080 E-post till Svenska kyrkan Los Angeles

Svenska kyrkan Los Angeles

Svenska kyrkan Los Angeles är en mötesplats för alla svenskar i södra Kalifornien. Tillsammans firar vi gudstjänst, samlas till alla de fina svenska traditionerna, och ses för en pratstund och en kopp kaffe. Välkommen till din kyrka, vi finns här för dig!

Den 29 april hölls gudstjänst i Angelica Lutheran Church i downtown Los Angeles.
-Den här kyrkan byggdes för 130 år sedan av svenskar, och vi är glada att få återknyta banden till våra rötter, sa kyrkoherde Hans Bratt Hernberg.
Den tredje söndagen var månad kl 12 kommer Svenska Kyrkan Los Angeles att hålla gudstjänst här. Håll utikik efter mer information på facebook, instagram och i vårt nyhetsbrev Änglanytt!