Gudstjänst

I gudstjänsten får vi hjälp att tolka våra liv och möta Gud. Vi firar gudstjänst på flera olika platser i södra Kalifornien, framför allt i Norska sjömanskyrkan i San Pedro.

Den första söndagen i varje månad (observera dock begränsad verksamhet under sommarmånaderna) firar vi gudstjänst på Norska Sjömanskyrkan i San Pedro. Den tredje söndagen i månaden firar vi gudstjänst i Angelica Lutheran Church i downtown Los Angeles.

Kyrkokören medverkar oftast i gudstjänsterna, eller andra musikaliska gäster.

Vi börjar kl. 11 vid gustjänsterna i San Pedro och klockan 12 i Angelica Lutheran. Efteråt serveras lättare lunch och/eller kaffe.

Barn är alltid välkomna till gudstjänsterna.

Du kan läsa mer om gudstjänstens betydelse i den kristna tron på Svenska kyrkans hemsida, www.svenskakyrkan.se