Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. I kyrkans CAFÉ serveras hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Ny präst i Hamburg

Vi har det glädjande beskedet att annonsera Elisabeth Ivarsson från Malmö som ny komminister i Gustaf-Adolfsförsamlingen fr o m den 23 augusti 2016. Vi hälsar Elisabeth varmt välkommen i vår församling och önskar henne en bra och lycklig start i Hamburg!

Den gamla fina mässingkannan användes för att samla in pengar för en ny bakmaskin. Nu är vi uppe i beloppet!

Spendenbarometer för nya bakmaskinen

Hembakade kanelbullar och svenskt kaffe i ljus och vacker lokal!

CAFÉET

Hembakade kanelbullar och svenskt kaffe i ljus och vacker lokal!

Färgklick i Svenska kyrkans café

UTSTÄLLNING ILONA KELLING

Färgklick i Svenska kyrkans café

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris på 50%

JOHANSON DESIGN

Få info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

NYHETSBREV

Få info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!