Foto: Tim Meinhof

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Vi firar gudstjänst och högmässa på söndagar. Öppet hus i caféet på torsdagseftermiddagar med nybakade kanelbullar. Fram till 1 september 2022 gör vi ett uppehåll i verksamheten.

Vi firar gudstjänst söndagar kl. 11

Kors

Kyrkliga handlingar

Gudstjänst/Dop/Konfirmation/Vigsel/Begravning

"EINGANG" lades fritt

Café - Församlingsexpeditionen - Kyrkorummet

FRIVILLIGHET

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

Församlingsliv i Hamburg

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Hyr våra lokaler - Café & Kirche mieten

Vill du fira en privat fest och vill ha caféet eller kyrksalen för dig själv? - Sie möchten unser schwedisches Café oder den Kirchensaal mieten?

Skyddsängel

Olika vägar till stöd till oss

Hur du kan bidra till församlingens finansiering och få förmåner

Adress - Kommunikationer - Krissituation

Johanson Design showroom

Ni som besöker oss i caféet sitter i sköna möbler av det svenska företaget Johanson Design. Showroom och café på samma gång i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg. Välkommen in och provsitt ditt nya möbel!

Vårt nyhetsbrev

Få aktuella nyheter av Svenska Gustaf-Adolfsförsamlingen i Hamburg

GDPR - EU´s nya dataskyddslag

Vi vill fortsätta vara i kontakt med dig. Vill du det med? Den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) gäller fr.o.m. den 25 maj 2018.

Fassaden av Svenska kyrkan i Hamburg

FÖRSAMLINGSINSTRUKTION I HAMBURG

Under det gångna året har vi genom en decentraliserad process arbetat med våra långsiktiga mål, den så kallade församlingsinstruktionen, som slutgiltigt fastlades av kyrkoråd, rådet för Utlandskyrkan samt Visby stifts domkapitel. Den färdiga församlingsinstruktionen finner du när du klickar här.