Kontakt

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg Besöks- och postadress: Svenska Gustaf-Adolfskyrkan , Ditmar-Koel-Str. 36, DE-20459 Hamburg Telefon: +49(40)32031404 E-post till Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. Kom till kyrkans Café och njut utav hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Bilderausstellung im Café der Schwedischen Kirche

Lasst euch von mir und meiner Kunst ein bisschen erfrischen!

Die Hamburger Künstlerin IMME LINZER entführt uns in die Welt der Farben und des christlichen Glaubens. Lass dich überraschen und komme zu den Caféöffnungszeiten in unsere schöne Kirche!

Här kan du läsa vårt senaste NYHETSBREV där vi informerar om vad som är på gång i vår församling! Klicka på bilden!