Foto: Tim Meinhof

Svenska kyrkan i Hamburg

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg är en mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Vi firar gudstjänst och högmässa på söndagar. Kom in och fira gudstjänst, ta en fika med nybakade kanelbullar, samtala med vänner eller bara sitta ner en stund. Torsdagar Öppet hus i caféet kl. 14-19 och söndagar kl. 11 gudstjänst eller högmässa. Vi är där för dig!

Tack!

Ett stort tack till alla som gjorde den stora JULBASAREN möjlig! Utan er volontärer och utan er trogna kunder och besökare hade det inte varit möjlig att genomföra årets viktigaste tillställning för församlingen. STORT TACK!

Caféet håller fortsatt stängt torsdagen den 24 november! Vi öppnar igen torsdagen den1 december för öppet hus kl. 14-19. Då går det även att handla varor som är kvar efter julbasaren. Välkommen tillbaka!

Lucia bringt Licht ins Dunkel

Luciakonzerte 2022

Der Luciachor der Schwedischen Gustaf-Adolfs-Kirche in Hamburg präsentiert die beliebtesten Lucia- und Weihnachtslieder

Vi firar gudstjänst söndagar kl. 11

Kors

Kyrkliga handlingar

Gudstjänst/Dop/Konfirmation/Vigsel/Begravning

Schwedische Kirche mieten, Gemeindesaal mieten - Hyr våra lokaler

Sie suchen geeignete Räumligkeiten für Ihre Veranstaltung, barrierefrei und zentral gelegen? Wir bieten den idealen Raum für Hochzeiten, Geburtstage, Firmenfeier, Tagungen, Seminare, Ausstellungen, Chörauftritte und Konzerte.

Adress - Kommunikationer - Krissituation

FRIVILLIGHET

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

Församlingsliv i Hamburg

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

"EINGANG" lades fritt

Café - Församlingsexpeditionen - Kyrkorummet

Skyddsängel

Olika vägar till stöd till oss

Hur du kan bidra till församlingens finansiering och få förmåner

Johanson Design showroom

Ni som besöker oss i caféet sitter i sköna möbler av det svenska företaget Johanson Design. Showroom och café på samma gång i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg. Välkommen in och provsitt ditt nya möbel!

Vårt nyhetsbrev

Få aktuella nyheter av Svenska Gustaf-Adolfsförsamlingen i Hamburg

GDPR - EU´s nya dataskyddslag

Vi vill fortsätta vara i kontakt med dig. Vill du det med? Den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) gäller fr.o.m. den 25 maj 2018.