Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. Kom till kyrkans Café och njut utav hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Bild: IKON - Svenska kyrkan

Kyrkoval i Sverige

Bild: Svenska kyrkan
Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Den 17 september 2017 är det kyrkoval i Sverige. Då får alla Svenska kyrkans medlemmar som fyllt 16 år och som är folkbokförda i Sverige välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Klicka här för att informera dig om kyrkovalet!

Ring 0049-40-3203 1404 för att få ditt brevröstningspaket! Kontoret i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg är bemannad tisdagar och torsdagar under sommaren. Prata in ett meddelande så hör vi av oss!

Vi har materialet för dig som är folkbokförd i Sverige men är på resande fot i Hamburg Bild: ms
Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

FRIVILLIGHET

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer löpande av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris upp till 50% - Fråga oss i caféet!

JOHANSON DESIGN