Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. I kyrkans CAFÉ serveras hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Vill du bli vår nya caféassistent?

Är du glad, pigg och utåtriktad? Tycker du om att vara i köket och är därmed duktig på bakning, lättare matlagning och servering? Är du en smula praktisk och inte rädd för att ta i ibland? Talar du både tyska och svenska? Är du intresserad av att möta både svenskar och tyskar i livets alla olika skeden; turister, församlingmedlemmar, brudpar, dopfamiljer...?

Församlingsliv i Hamburg
Bild: iak

I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten som caféassistent i Svenska kyrkan i Hamburg! Tjänsten är en 30-timmarstjänst där även helgtjänstgöring ingår. Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag bestående av präst, husmor, kanslist och musiker och dessutom kommer du att möta mängder av frivilliga medarbetare!

Tillträde: snarast.
Senaste ansökningsdag: 15 april 2017.

Om du har frågor eller är intresserad, tveka inte att kontakta Församlingsherde Elisabeth Magnusson Rosengren Elisabeth Magnusson Rosengren +49 176 62815374.

Bild: ms

Konst i Caféet

Imme Linzer, Konstnärinna från Hamburg

Ett urval av Immes färgglada kristliga acrylbilder hänger i kyrkans Café och pryder väggarna. Varsågod kom in till Caféet torsdag-lördag kl 14-17, söndag kl 11-17 och ta en titt. Kaffe och kanelbullar och annat gott finns!

Som medlem får du info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

NYHETSBREV

Som medlem får du info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris på 50%