Foto: Tim Meinhof

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Vi firar gudstjänst torsdagar och söndagar. Vårt café är tillsvidare stängt pga lock down. Webb-butiken är öppen. Välkommen!

Påsk

Just nu, fortfarande ”i mellanrummet” mellan långfredagen och påskdagen. Det är som att allt håller andan ett historiskt ögonblick. Visst vet vi hur det kommer att fortsätta på påskdagen, men påsken vore inte vad den är utan långfredagens sorg och påskaftonens tvekande mellanrum. Ur detta föds livet på nytt!
Något nytt som föds helt nytt på påskdagen är vår första livestreamade gudstjänst!
Se den hemma hos dig på Facebook, Svenska kyrkan i Hamburg.
Glad påsk!

Annandag Påsk

Här kommer en gemensam nordisk hälsning på Annandag Påsk, klicka på Youtube-länken nedan:

Ostergruss der nordischen Kirchen in Hamburg an Ostermontag 2021