Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kontakt

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg Besöksadress: Svenska Gustaf-Adolfskyrkan , Ditmar-Koel-Str. 36, DE-20459 Hamburg Telefon: +49(40)32031404 E-post till Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. Kom till kyrkans Café och njut utav hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Vill du bli vÅr Nya Caféassistent?

Är du glad, pigg och utåtriktad? Tycker du om att vara i köket och är därmed duktig på bakning, lättare matlagning och servering? Är du en smula praktisk och inte rädd för att ta i ibland? Talar du både tyska och svenska? Är du intresserad av att möta både svenskar och tyskar i livets alla olika skeden; turister, församlingmedlemmar, brudpar, dopfamiljer...?

I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten som caféassistent i Svenska kyrkan i Hamburg! Tjänsten är en 30-timmarstjänst där även helgtjänstgöring ingår. Du kommer att ingå i ett mindre arbetslag bestående av präst, husmor, kanslist och musiker och dessutom kommer du att möta mängder av frivilliga medarbetare!

Tillträde: snarast.
Senaste ansökningsdag: 24 okt 2017. Skriftlig ansökan med CV skickas till Elisabeth Magnusson Rosengren eller per post till Svenska Gustaf-Adolfsförsamlingen i  Hamburg, Elisabeth Magnusson Rosengren, Ditmar-Koel-Str. 36, 20459 Hamburg

Om du har frågor, tveka inte att kontakta församlingsherde Elisabeth Magnusson Rosengren +49 176 62815374.

KONST I CAFÉET

Ab 27.8.bis zum 7.11.2017 zeigt Ilona Kelling einen Querschnitt ihrer Arbeiten mit dem Schwerpunkt Schweden.

Ausstellung im Café der Schwedischen Kirche Bild: Ilona Kelling

Den Besucher erwarten überwiegend großformatige Bilder in Acryl - und Mischtechnik.

Besichtigung zu den Öffnungszeiten des Cafées
Donnerstags-samstags von 14-17 Uhr
Sonntags von 12-17 Uhr

Homepage : www.atelierno44.de

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

FRIVILLIGHET

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer löpande av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris upp till 50% - Fråga oss i caféet!

JOHANSON DESIGN