Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. I kyrkans CAFÉ serveras hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Vi ber om ursäkt att kalenderfunktionen inte har fungerrat korrekt på sistone. Detta beror på störningar inom centrala webbprogrammet i Sverige och lär ha löst sig vid nuläget. Om det uppstår oklarheter ber vi dig skriva en liten notis till Svenska kyrkan i Hamburg

Snigelpost

Du saknar kanske de regelbundna mailnyheterna som prästen brukar skicka varje vecka? Ingen fara, de kommer att skickas igen. Vår nya präst Elisabeth Ivarsson började sin tjänst i Hamburg samtidigt som hennes assistent Margareta  tyvärr råkade ut för ett benbrott som lamslog henne i sex veckor. Därigenom har vissa administrativa ting inte kunnat inrättas på kontoret. Det var ett olyckligt sammanträffande, men  tyvärr ingenting att göra något åt. I oktober kommer allt eftersom allt att fungera. Elisabeth har under tiden haft tillfälle att göra sig förtrogen med övrig personal, sina dagliga arbetsuppgifter och att lära känna församlingsmedlemmarna vid olika möten. Vi ber om din förståelse!

Ny präst i Hamburg

Vi har det glädjande beskedet att annonsera Elisabeth Ivarsson från Malmö som ny komminister i Gustaf-Adolfsförsamlingen fr o m den 23 augusti 2016. Vi hälsar Elisabeth varmt välkommen i vår församling och önskar henne en bra och lycklig start i Hamburg!

På gång! - Konserter - Evenemang

MUSIK & KULTUR

På gång! - Konserter - Evenemang

Hembakade kanelbullar och svenskt kaffe i ljus och vacker lokal!

CAFÉET

Hembakade kanelbullar och svenskt kaffe i ljus och vacker lokal!

Färgklick i Svenska kyrkans café

UTSTÄLLNING ILONA KELLING

Färgklick i Svenska kyrkans café

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris på 50%

JOHANSON DESIGN

Som medlem får du info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

NYHETSBREV

Som medlem får du info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!