Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kontakt

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg Besöksadress: Svenska Gustaf-Adolfskyrkan , Ditmar-Koel-Str. 36, DE-20459 Hamburg Telefon: +49(40)32031404 E-post till Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. Kom till kyrkans Café och njut utav hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

NY LUCIA-CD har släppts!

Lucia-CD producerat av Svenska kyrkan Hamburg

Denna fina lucia-CD har producerats under 2017 av Svenska kyrkan i Hamburg. Medverkande är Svenska kyrkans barn- och vuxenkör samt många sång- och instrumentalsolister. Alla medverkande är listade i CD-bookleten.

CD-skivan kostar 15 €.

Det finns luciabiljetter kvar för tisdagen den 12 dec!
Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev. Här listar vi upp alla verksamheter och vad som är på gång i vår fina kyrka och café.

Nyhetsbrev

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

FRIVILLIGHET

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer löpande av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris upp till 50% - Fråga oss i caféet!

JOHANSON DESIGN