Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kontakt

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg Besöksadress: Svenska Gustaf-Adolfskyrkan , Ditmar-Koel-Str. 36, DE-20459 Hamburg Telefon: +49(40)32031404 E-post till Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. Kom till kyrkans Café och njut utav hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Här kan du läsa vårt senaste nyhetsbrev. Här listar vi upp alla verksamheter och vad som är på gång i vår fina kyrka och café.

Nyhetsbrev

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

FRIVILLIGHET

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer löpande av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris upp till 50% - Fråga oss i caféet!

JOHANSON DESIGN