Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. I kyrkans CAFÉ serveras hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Godmorgon! Idag lördag den 20 maj håller kyrkans Café stängt MEN imorgon söndag är vi där igen med goda bullar och svenskt kaffe!
Önskar er alla en riktigt skön dag i solen! Hälsningar/ husmor Carina

Bild: ms

Konst i Caféet

Guenter Olbrisch - Ausstellung
Bild: go

GÜNTER OLBRISCH, Konstnär från Hamburg

Sedan den 7 april kan du titta på ett stort urval av bilder från svenska västkusten.  Varsågod kom in till Caféet torsdag-lördag kl 14-17, söndag kl 11-17 och ta en titt. Kaffe och kanelbullar och annat gott finns!

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

FRIVILLIGHET

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Som medlem får du info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

NYHETSBREV

Som medlem får du info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris på 50%