Foto: Tim Meinhof

Svenska kyrkan i Hamburg

Gustaf-Adolfskyrkan är en mötesplats där du kan känna dig som hemma, fast i utlandet. Välkommen att fira gudstjänst på söndagar. Eller fika på torsdagar, samtala med vänner eller bara vila en stund. Kyrkan finns vid Hamburgs hamn.

På gång nu...

Svenska kyrkans café extra öppet under EU-brevval

När Sveriges honorärkonsulat i Hamburg håller öppet under valperioden vill vi gärna välkomna dig till vårt café för en trevlig fikastund.

Keramikkurs i maj/juni

För dig som är sugen på att arbeta med lera, lära dig mer om keramik, samt inte minst skapa vackra föremål, startar vi nu i maj en keramikkurs! Fem tisdagskvällar, 14/5 - 11/6, kl. 18-20.30.

En flaggstång med svenska flaggan mot blå och molnig himmel.

Sveriges Nationaldag - Högtidstal med honorärkonsul Dr. Sven I. Oksaar

Vi firar Sveriges Nationaldag i kyrkan den 6 juni kl. 18! Sveriges Honorärkonsul Dr. Sven I. Oksaar bjuder in dig att lyssna på högtidstalet i kyrksalen. Det blir musik och sång. Därefter äter vi tårta och skålar med en god dryck på vårt fädernesland!

Midsommarfest - 21 juni 2024

Fredag, 21 juni 2024 - Välkommen på traditionellt midsommarfirande, dans kring midsommarstången och midsommarmusik i Michelparken. Midsommarbuffé och allsång i caféet på Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg.

Församlingsliv i Hamburg

Bli medlem

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg! Vi är en gren ev Svenska kyrkan men står som svensk utlandsförsamling (SKUT) nästan helt på egna ben. Vi välkomnar dig att bli medlem hos oss.

Vermietung Saal/Hyra lokal

Sie suchen geeignete Räumlichkeiten für Ihre Veranstaltung, barrierefrei und zentral gelegen? Wir bieten den idealen Raum für Hochzeiten, Geburtstage, Firmenfeiern, Tagungen, Seminare, Ausstellungen, Chorauftritte und Konzerte.

Vill du besöka Svenska kyrkan i Hamburg med grupp?

Känn dig varmt välkommen! Här följer information inför din bokning hos oss i Hamburg.

Vi firar gudstjänst eller mässa söndagar kl. 11

Kors

Kyrkliga handlingar

Gudstjänst/Dop/Konfirmation/Vigsel/Begravning

Många händer

Verksamheter/Musik

Våra grupper, träffar och musik

Adress - Kommunikationer - Krissituation

FRIVILLIGHET

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

"EINGANG" lades fritt

Café - Församlingsexpeditionen - Kyrkorummet

Skyddsängel

Olika vägar till stöd till oss

Hur du kan bidra till församlingens finansiering och få förmåner

Johanson Design showroom

Ni som besöker oss i caféet sitter i sköna möbler av det svenska företaget Johanson Design. Showroom och café på samma gång i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg. Välkommen in och provsitt ditt nya möbel!

Vårt nyhetsbrev

Få aktuella nyheter av Svenska Gustaf-Adolfsförsamlingen i Hamburg

GDPR - EU´s nya dataskyddslag

Vi vill fortsätta vara i kontakt med dig. Vill du det med? Den nya dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) gäller fr.o.m. den 25 maj 2018.