Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. Kom till kyrkans Café och njut utav hembakade kanelbullar, kakor och svenskt kaffe.

Midsommarbuffén är fullbokad! Alla som inte får plats är ändå varmt välkomna att dansa runt midsommarstången! Vi går mot parken vid 18-tiden.

Bild: ms

Konst i Caféet

Guenter Olbrisch - Ausstellung
Bild: go

GÜNTER OLBRISCH, Konstnär från Hamburg

Sedan den 7 april kan du titta på ett stort urval av bilder från svenska västkusten.  Varsågod kom in till Caféet torsdag-lördag kl 14-17, söndag kl 11-17 och ta en titt. Kaffe och kanelbullar och annat gott finns!

Precis varje hjälp uppskattas lika mycket. Hjälp till med det du själv tycker är rolig!

FRIVILLIGHET

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer löpande av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris upp till 50% - Fråga oss i caféet!

JOHANSON DESIGN