Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg

En mötesplats för alla som vill känna sig hemma i utlandet. Kyrkobyggnaden är vackert belägen vid Hamburgs hamn. Gudstjänster firas söndagar kl 11:00. Caféet bjuder på hembakade kanelbullar.

Sommartider hos Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Vi är svåra att nå under sommaren genom semestrar och personalbyte.
Prästens mobilnummer +49 176 2316 1863 är det ingen som svarar på från 13 juli till 1 september då en ny komminister är i tjänst. Kyrkans fasta telefoner är dåligt bemannade från den 12 juli fram till den 26 juli. Det är säkrast att nå oss på vår mailadress: Svenska kyrkan i Hamburg.

I brådskande ärenden hänvisar vi till kyrkorådets ordförande Kristina Ekelund +49 172 9700 710 eller till Svenska kyrkan i Berlin +49 173 1923 324. Vid kris ring Svenska kyrkans larmnummer: +46 771 38 40 00.

Skön sommar!
Svenska kyrkan i Hamburg

Den gamla fina mässingkannan användes för att samla in pengar för en ny bakmaskin. Nu är vi uppe i beloppet!

Spendenbarometer för nya bakmaskinen

Hembakade kanelbullar och svenskt kaffe i ljus och vacker lokal!

CAFÉET

Hembakade kanelbullar och svenskt kaffe i ljus och vacker lokal!

Färgklick i Svenska kyrkans café

UTSTÄLLNING ILONA KELLING

Färgklick i Svenska kyrkans café

MÖBLER TILL SALU! Caféet i Svenska kyrkan är showroom för Johanson Design. Högkvalitativt svenskt design. Vi säljer av välbehållna utställningsmöbler till ett reapris på 50%

JOHANSON DESIGN

Caféassistent sökes till hösten

Få info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

NYHETSBREV

Få info om allt som händer i Svenska kyrkan i Hamburg

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!