BASTELGRUPPEN

Gillar du också att handarbeta?

Alla som har lust att handarbeta, pyssla och prata är välkomna till vår bastelgrupp, som träffas i kyrkan på torsdagar kl. 16.00 - 18.00. Vi gör t.ex. tovade fåglar, tovade änglar, blomsterkort, Lovikkavantar, virkade dukar, grytlappar, stickade sockor och mössor, småtomtar, kott-tomtar, knapptomtar, etc.
Vi välkomnar „flitiga händer“, som kan tillverka saker, som vi kan sälja under kyrkans basarer.

Kurser:

Gunilla Ebbrecht och Gunnel Haensel

Torsdag, den 6 september kl 18:00 har vi bastelkurs "Julpyssel för nybörjare"
Bara kom som du är, men du får gärna anmäla dig innan så vi vet hur mycket vi ska förbereda.

Kontakt: gunilla.ebbrecht@t-online.de , tel. 040-87080570 eller Gunnel Haensel Tel. 040-402510.