Många händer
Foto: Emma Dahlbäck/IKON

Verksamheter/Musik

Våra grupper, träffar och musik

Barngruppen på onsdagar

Kl. 16:00 i caféet. Gruppen är tänkt för småbarn och förskolebarn tillsammans med sin(a) föräldrar eller mor/farföräldrar

En blandad kör övar i en kyrka.

VUXENKÖR / BARN-&UNGDOMSKÖR

Svenska sånger, psalmer, större verk till fest, till vardags, till högtider, till lucia...

BASTELGRUPPEN

Gillar du också att handarbeta? Basteln är ett tyskt ord för att pyssla, handarbeta, sticka, virka m.m. Svenskarna som bor i Tyskland har annamat det tyska begreppet och försvenskat det kärleksfullt, därför kallar vi gruppen med en glimt i ögat för "Bastelgruppen".

LÄSECIRKELN

Vi från Läsecirkeln i Svenska kyrkan i Hamburg läser utvalda svenska böcker och träffas tisdagar en gång i månaden.

Ung i Hamburg

Oavsett om du precis kommit till Hamburg eller redan bott här länge, om du är här för några månader eller kanske för alltid (vem vet?!), så är du välkommen!

Vill du besöka Svenska kyrkan i Hamburg med grupp?

Känn dig varmt välkommen! Här följer information inför din bokning hos oss i Hamburg.