Foto: IKON Svenska kyrkan

Café

Unsere beliebten "Semlor" backen wir ab 28. Januar bis 12. Februar frisch in unserem Café. Du kannst sie bei uns abholen. Självavhämtning av semlor. Mums!

Tid för semlor - 28 januari - 12 februari 2021

OBS! Ändrat tid! Nu börjar semlornas tid! Nygräddade bullar, hemlagad mandelmassa och spritsad grädde. Finns det någonting godare så här i vintertider? Det går jättebra att skicka en beställning till husmor Carina Bolte:
carina.bolte@svenskakyrkan.se.
En semla kostar 3,50€.
Det går även att beställa en prinsesstårta på tolv bitar om du är mer sugen på det. Pris: 40€.
Självavhämtning torsdagar & fredagar kl. 14-18.
Vi längtar efter att få välkomna gäster i kyrkans caféet igen! Tills dess önskar vi er alla en god fortsättning på det nya året!

Våra öppettider för avhämtning av beställda bakelser är :

Torsdagar kl 14-18
Fredagar kl 14-18

För att komma i kontakt med husmor Carina Bolte skriv gärna e-post: carina.bolte@svenskakyrkan.se eller ring 040-3203 1404 (lämna gärna ett meddelande på band).