Foto: cb

Café

Nybakade kanelbulllar, chokladbollar och annat gott serveras i Svenska kyrkan i Hamburgs café. Varmt välkomna på torsdagar!

Öppet hus på torsdagar kl. 14-19

Vi serverar kanelbullar, olika sorters kakor, kaffe, te, saft, läsk...

Ni är välkomna att höra av er om det är något ni undrar över.
Kontakt: karolina.tjernberg@svenskakyrkan.se

Information auf Deutsch
Für Mitglieder und Interessierte unserer Kirchengemeinde haben wir Offenes Haus immer Donnerstag um 14-19 Uhr. Es ist kein normaler Cafébetrieb, sondern lediglich ein Ort des Verweilens, Plauderns oder einer Tasse Kaffee mit einfachem Gebäck. Information på svenska.

Da das Café momentan lediglich donnerstags geöffnet hat, können wir Ihnen gerne nach Absprache selbst gebackene tiefgefrorene Zimtschnecken (”Kanelbullar” -sprich Kaneeelbüllarrr) zum Mitnehmen anbieten. Preis: 1,50 €/St.
Kontaktieren Sie uns gerne auf folgender Mailadresse: hamburg@svenskakyrkan.se

Hyr våra lokaler - Café & Kirche mieten

Vill du fira en privat fest och vill ha caféet eller kyrksalen för dig själv? - Sie möchten unser schwedisches Café oder den Kirchensaal mieten?

Johanson Design showroom

Ni som besöker oss i caféet sitter i sköna möbler av det svenska företaget Johanson Design. Showroom och café på samma gång i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg. Välkommen in och provsitt ditt nya möbel!