Kommande evenemang

4 oktober 2023 - Digital nätverksträff med Lena J Olsson, verksamhetsutvecklare.

Du är välkommen till en digital nätverksträff som riktar sig till alla som är ansvariga för Svenska kyrkan i utlandet, antingen som anställda eller ombud, oavsett om du arbetar i stiftet eller församlingen. Sprid gärna denna inbjudan till andra i din organisation.

Syftet med dessa digitala nätverksträffar är att öka medvetenheten, sprida kunskap om, och engagera oss i Svenska kyrkans arbete utomlands. Du kommer att ha möjlighet att lära dig nya saker, utbyta idéer och erfarenheter med andra anställda och ombud. Vi planerar att ha en nätverksträff under hösten 2023 och två våren 2024.

Första tillfället äger rum den 4 oktober kl. 16:00-17:00. Där kommer Åsa Höjer att prata om fundraising. Åsa har lång erfarenhet inom kommunikation, inklusive arbete inom Svenska kyrkan i Sverige och utomlands.

Detta är en utmärkt möjlighet att samlas i församlingshemmet och ansluta till seminariet tillsammans. Efter seminariet kan ni fortsätta samtalet tillsammans.

Anmälan

Skicka ett e-postmeddelande till lena.j.olsson@svenskakyrkan.se senast den 2 oktober.

Skriv ”Deltagande den 4 oktober” i ämnesraden. Skriv också hur många som kommer att delta vid er skärm.

Efter anmälningstiden gått ut kommer du att få en länk till mötet. Vi rekommenderar att du loggar in 10 minuter före starttiden för att säkerställa att tekniken fungerar.

Vi ser fram emot att träffa dig online. Varmt välkommen!