Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London

En plattform för möten, gudstjänster och kulturella utbyten. En kyrka för att stötta svenskar på de brittiska öarna.

Deckarförfattaren Anne-Marie Schjetlein, aktuell med sin tredje bok "Döden ingen ser". Boka plats senast 6 februari genom att maila office@swedishchurch.com

Kulturföredrag 8 februari kl 11.30

Vi visar SVTs sändningar av Melodifestivalen - på storbild i Svenska salen. Mellobaren och dörrarna öppnar kl 18.30 den 3/2, 10/2, 17/2, 24/2, 3/3 och 10/3. Fri entré, ingen åldersgräns - men OBS! att det kan bli fullsatt.

MELLO 2018 - alla lördagar 3 februari - 10 mars

Allt från Barnkör till Seniorkör - vi har en kör för dig och du kan gå med när som helst på året!

Sjung i kör

Få senaste nytt via e-post varje månad

Få senaste nytt via e-post varje månad

Svenska kyrkan i London är en plats man vänder sig till när man är i behov av hjälp av olika slag.

Stöd och samtal

Utställning i kyrkans café 1 december 2017 - 7 februari 2018. Kulturföredrag 11 januari kl 12. Artist talk 16 januari kl 18.30-20.30.

LÄNGTA HEM - konst av Karina Micallef Haake & Caroline AreskogJones

Möten med svenskar i Wales och sydvästra England. Samtal om hemma, borta, svenskhet, musik, saknad, uppväxt, språk, fika, livet!

tema: HIRAETH

Varje månad under terminerna bjuds det in till lunch för dig som är senior. Gudstjänst, lunch och ibland allsång. Utflykt varje vår.

Seniorlunch

Varje vecka står en ny, vacker bukett blommor på kyrkans altare - tack vare dig som bidrar! Vill du hjälpa till att pryda kyrkan? £30 för en vecka. Kontakta diakon Helen Calner för att lämna ditt bidrag.

Altarblommor

Vinnare i Stora Lotteriet 2017

Konstlotteri. Fyra fantastiska konstverk att vinna. Lotter beställs online £10/st. Förlängd till januari 2018 - köp dina lotter nu!

Art Lottery 2017-18

Tycker du om handarbete och gemenskap - kom till syjuntan. Här träffas vi, fikar, syr, stickar, broderar och har roligt.

Syjuntan

Nu söker vi fler som vill engagera sig frivilligt i församlingens verksamhet - allt från barngrupper, söndagsskola, julmarknad, soppluncher till att jobba med tidningen.

Vill du hjälpa till?

Störst av allt är kärleken!

Bröllop

Störst av allt är kärleken!

Enklaste sättet för dig som shoppar online att fundraisa för Svenska kyrkan London. Bara signa upp dig och när du handlar nästa gång skänker företaget 1% eller mer till vår Charity!

Give as you Live

Aktuellt från Svenska kyrkan i London