Svenska kyrkan i London

En plattform för möten, gudstjänster och kulturella utbyten. En kyrka för att stötta svenskar på de brittiska öarna.

Nu söker vi en assisterande husmor/far.

Mellokvällar i Svenska kyrkan!

Heja på din favorit i den svenska Melodifestivalen 2023. Fyra deltävlingar, semifinal och till sist final avgör vem som ska representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Torsdagsträff 9 februari

Mässa, lunch och föredrag av Peter Wänehag

Lunchmusik

En gång i månaden anordnar vi lunchmusik i kyrkan med efterföljande sopplunch i svenska salen.  Torsdag 16 februari är det orgelmusik med organist Fredrik Karlsson. Pris för soppa: £6

Medlemsskap och donationer

Bli medlem/Membership

Här kan du bli medlem/betala din medlemsavgift.

Donationer

Svenska kyrkan i London är helt beroende av medlemsavgifter och donationer, för att driva verksamheten. Välkommen med din gåva. As a charity we are solely dependent on your donations and generosity to keep being able to support our community.

Seniorlunch

Varje månad under terminerna bjuds det in till lunch för dig som är senior.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev via e-post.

En möjlighet att prata om de stora svåra frågorna.

Sjunga i kör

Att sjunga i kör är bra för hälsan, att sjunga i kör vidgar ditt sociala liv, att sjunga i kör kan vara väldigt roligt... att sjunga i kör kan vara något för dig. Kyrkokör onsdagar kl 19-21  Anmäl dig till organistfredrik@swedishchurch.com eller bara kom.

Stay & play

Har du mindre barn och vill träffa andra med barn? Kom till Stay and play, på tisdagar kl 13, ta med lunch att värma, köp fika i caféet, träffa personalen och låt barnen leka.

Syjuntan

Tycker du om handarbete och gemenskap - kom till syjuntan. Här träffas vi, fikar, syr, stickar, broderar och har roligt.

Svenska kyrkans café

Välkommen till svenska kyrkans café.

Träffar i England, Skottland, Irland & Wales

Här finner du datum och tider för svenskträffar runt om i Storbritannien och Irland.

Hyra av lokal och catering

Letar du lokal för ett möte, en bröllopsfest eller kanske dopkaffe. Våra lokaler hyrs ut, med eller utan catering.

Tentamen i London

Pluggar du på distans och har en tenta att skriva? Kontakta oss!

Vill du hjälpa till?

Vi välkomnar fler som vill engagera sig som volontärer i församlingens verksamhet - allt från barngrupper, söndagsskola, julmarknad, soppluncher till att vara cafévärd..

App för utlandskyrkan

Appen är gratis och finns tillgänglig både för Iphone och Android. Du laddar ner appen från Apple eller Google play här

Aktuellt från Svenska kyrkan i London

Prenumerera via RSS

Publicerad:

Nu söker vi en assisterande husmor/far.

Mellokvällar i Svenska kyrkan!

Pop-up café - meny

Torsdagsträff 9 februari

Mässa, lunch och föredrag av Peter Wänehag

Sjunga i kör

Publicerad:

Vill du sjunga tillsammans med andra?