Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London

En plattform för möten, gudstjänster och kulturella utbyten. En kyrka för att stötta svenskar på de brittiska öarna.

Varje vecka står en ny, vacker bukett blommor på kyrkans altare - tack vare dig som bidrar! Vill du hjälpa till att pryda kyrkan? £30 för en vecka. Kontakta diakon Helen Calner för att lämna ditt bidrag.

Altarblommor

När du fikar hos oss dricker du Fairtrademärkt kaffe, te eller varm choklad.

Vi är en Fairtrademärkt kyrka

När du fikar hos oss dricker du Fairtrademärkt kaffe, te eller varm choklad.

Aktuellt från Svenska kyrkan i London

Prenumerera via RSS