Svenska kyrkan i London

En plattform för möten, gudstjänster och kulturella utbyten. En kyrka för att stötta svenskar på de brittiska öarna.

Svenska kyrkans café

Välkommen till svenska kyrkans café.

Mötesplatser

Från svenskträffar runt de brittiska öarna till Öppet hus för barn & vuxna i London. Vi erbjuder många möjligheter till möten.

Musik & kultur

Körer, konserter, konstutställningar mm.

Sångstund / Stay & play

Just nu har vi inte personal för att ha vanliga öppet hus, men på tisdagar är ni välkomna att fika i caféet som är öppet kl 10-15. Sångstund med svenska barnvisor blir det kl 13.00.

Stöd och samtal

Kontakta oss om du har behov av stöd eller samtal.

Dop, bröllop, begravning

Här finns information kring de kyrkliga handlingar

Gudstjänst varje söndag

Varmt välkomna till gudstjänstgemenskap igen. Söndagar kl 11.00 följt av kyrkkaffe. Ingen föranmälan behövs.

Digitalt kyrkkaffe

varje söndag efter gudstjänsten

Kyrka online

När vi inte kan ses In Real Life så får vi göra det online.

Få senaste nytt via e-post

Hyra av lokal och catering

Letar du lokal för ett möte, en bröllopsfest eller kanske dopkaffe. Våra lokaler hyrs ut, med eller utan catering.

Tentamen i London

Pluggar du på distans och har en tenta att skriva? Kontakta oss!

Vill du hjälpa till?

Vi välkomnar fler som vill engagera sig som volontärer i församlingens verksamhet - allt från barngrupper, söndagsskola, julmarknad, soppluncher till att vara cafévärd..

Nya dörrar - projekt under 2022

Vi är stolta över vår kyrka! Det är vår svenska oas i London där vi bjuder in till café och andrum. Nu vill vi göra vår gemenskap mer öppen och tillgänglig – med hjälp av en glasdörr. Projektet inleddes under 2019.

Bidra till en ren kyrkorgel!

Musiken är vårt hjärta i Svenska kyrkan och där spelar orgeln en ovärderlig roll. För att fortsatta vårt underbara musikutbud måste vi nu renovera och rengöra vår orgel. Du kan vara med och sponsra rengöringen av en orgelpipa.

Altarblommor

Varje vecka står en ny, vacker bukett blommor på kyrkans altare - tack vare dig som bidrar! Vill du hjälpa till att pryda kyrkan? £30 för en vecka. Kontakta diakon Kerstin Garplid för att lämna ditt bidrag.

Vi är en Fairtrademärkt kyrka

När du fikar hos oss dricker du Fairtrademärkt kaffe, te eller varm choklad.

Ny app för utlandskyrkan

Appen är gratis och finns tillgänglig både för Iphone och Android. Du laddar ner appen från Apple eller Google play här

Aktuellt från Svenska kyrkan i London

Prenumerera via RSS

Vi välkomnar Magdalena och Petter!

Konsert med John Sarafian torsdag den 30 juni

Klassiska Gitarrpärlor