Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London

En plattform för möten, gudstjänster och kulturella utbyten. En kyrka för att stötta svenskar på de brittiska öarna.

Gudstjänster, julbord och julcafé

Fira jul och advent i London

Gudstjänster, julbord och julcafé

Under december är öppettiderna lite varierande beroende på lucior, julbord och annat. Klicka på länken för att se dag för dag.

Öppet i december

Click on the link to see some photos from the Christmas Fair 2017. Thank you all who supported by working, shopping or donating goods and prizes.

Thank you!

Varje vecka står en ny, vacker bukett blommor på kyrkans altare - tack vare dig som bidrar! Vill du hjälpa till att pryda kyrkan? £30 för en vecka. Kontakta diakon Helen Calner för att lämna ditt bidrag.

Altarblommor

Konstlotteri. Fyra fantastiska konstverk att vinna. Lotter beställs online £10/st. Förlängd till januari 2018 - köp dina lotter nu!

Art Lottery 2017-18

Få senaste nytt via e-post varje månad

Få senaste nytt via e-post varje månad

Svenska kyrkan i London är en plats man vänder sig till när man är i behov av hjälp av olika slag.

Stöd och samtal

Allt från Barnkör till Seniorkör - vi har en kör för dig och du kan gå med när som helst på året!

Sjung i kör

Varje månad under terminerna bjuds det in till lunch för dig som är senior. Gudstjänst, lunch och ibland allsång. Utflykt varje vår.

Seniorlunch

Nu söker vi fler som vill engagera sig frivilligt i församlingens verksamhet - allt från barngrupper, söndagsskola, julmarknad, soppluncher till att jobba med tidningen.

Vill du hjälpa till?

Längta hem. Konstnärerna Karina Micallef Haake och Caroline AreskogJones, aktuella med utställning i kyrkans café.

Kulturföredrag 11 januari kl 11.30

Möten med svenskar i Wales och sydvästra England. Samtal om hemma, borta, svenskhet, musik, saknad, uppväxt, språk, fika, livet!

tema: HIRAETH

Utställning i kyrkans café 1 december 2017 - 7 februari 2018. Kulturföredrag 11 januari kl 12. Artist talk 16 januari kl 18.30-20.30.

LÄNGTA HEM - konst av Karina Micallef Haake & Caroline AreskogJones

Enklaste sättet för dig som shoppar online att fundraisa för Svenska kyrkan London. Bara signa upp dig och när du handlar nästa gång skänker företaget 1% eller mer till vår Charity!

Give as you Live

Aktuellt från Svenska kyrkan i London

Prenumerera via RSS
Störst av allt är kärleken!

Bröllop

Störst av allt är kärleken!