Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London Webbplats

Svenska kyrkan i London

En plattform för möten, gudstjänster och kulturella utbyten. En kyrka för att stötta svenskar på de brittiska öarna.

Om du är orolig för anhöriga som kan ha drabbats av branden i Grenfell Tower, London, så ring 0800 0961 233. Du når kyrkans personal via nödtelefon 07584 054143. Kyrkan är öppen 12-17 idag och såväl präst som diakon finns på plats.

17 juli - 20 augusti har vi sommarstängt.
Högmässa firas varje söndag året runt kl 11.

SOMMARTIDER

1 juni - 16 juli. Kyrka & café öppet tisdagar-lördagar 10-17, söndagar 12-17, stängt på måndagar. 24-25 juni stänger vi kl 13. 17 juli - 20 augusti har vi sommarstängt. Högmässa firas varje söndag året runt kl 11.

Fredag 23 juni kl 13. Stuart Whatton, orgel

Lunchkonsert

Fredag 23 juni kl 13. Stuart Whatton, orgel

"Begravningsplats tillhörande svenska församlingens kyrka i London" står det på stenpelaren vid entrén. Varje år på försommaren åker vi till Brookwood en söndag för att fira gudstjänst på den vackra kyrkogården. Ta med filt och picnic. Gemensam avfärd från kyrkan i London 12.30 för dig som vill ha sällskap på tåget.

Friluftsgudstjänst 25 juni kl 14

Församlingens konfirmationsläsning sker huvudsakligen på helger för att göra det möjligt även för dig som inte bor i London att delta.

Konfirmand 2017-18

Församlingen sjuder av aktiviteter, konserter, gudstjänster, utställningar. Caféet är öppet alla dagar. Träffar hålls över hela UK. Men för att fortsätta driva och utveckla församlingens arbete behövs ditt bidrag.

Kyrkan behöver ditt bidrag

Nytt nummer av Kyrkobladet ute nu, tema Sammanhang. Läsvärda texter om vikten av sammanhang, svenskt bageri i Yorkshire, svenskgrupp på Isle of Wight, språkgrupp och sångstund för barnen, mångkulturellt samhälle - och mycket mycket mer.

Sammanhang

Få senaste nytt via e-post varje månad

Få senaste nytt via e-post varje månad

Svenska kyrkan i London är en plats man vänder sig till när man är i behov av hjälp av olika slag.

Stöd och samtal

Enklaste sättet för dig som shoppar online att fundraisa för Svenska kyrkan London. Bara signa upp dig och när du handlar nästa gång skänker företaget 1% eller mer till vår Charity!

Give as you Live

Tycker du om handarbete och gemenskap - kom till syjuntan. Här träffas vi, fikar, syr, stickar, broderar och har roligt.

Syjuntan

Här finner du fakta och information om händelser under året