Foto: IKON

Öppet hus / Stay & play

Sångstund och Fika

Just nu har vi inte personal för att ha vanliga Öppet hus, men fr.o.m. tisdagen den 14 september är ni välkomna att fika i caféet som är öppet kl 10-15.  Sångstund med svenska barnvisor blir det kl 13.00.

Välkomna!

Varje tisdag fylls lokalerna i Ulrika Eleonora kyrka med cirka 40 barn fulla av spring, skratt och lek. Här knyts de första vänskapsbanden och barnen leker medan föräldrar, au pairer och mor-och farföräldrar kan fika och läsa svenska tidningar. Vi avslutar alltid med en uppskattad sångstund.

Öppet hus hålls under terminerna varje tisdag mellan klockan 13 och 15 i Ulrika Eleonora.

Det kostar ingenting att delta i Öppet hus men du betalar för fika.
Då församlingen i London inte får några pengar från Svenska kyrkan i Sverige så ser vi gärna att ni som uppskattar vår verksamhet ger ett årligt ekonomiskt bidrag i form av medlemsbidrag. Enklast gör ni detta online via denna länk.