Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London Webbplats

Öppet hus / Stay & play

Varje tisdag fylls lokalerna i Ulrika Eleonora kyrka med ca 40 barn fulla av spring, skratt och lek. Här knyts de första vänskapsbanden och barnen leker medan föräldrar, au pairer och mor-och farföräldrar kan fika och läsa svenska tidningar. Vi avslutar alltid med en uppskattad sångstund.

Öppet hus hålls under terminerna varje tisdag mellan klockan 13 och 15 i Ulrika Eleonora.

Det kostar ingenting att delta i Öppet hus men du betalar för fika.
Då församlingen i London inte får några pengar från Svenska kyrkan i Sverige så ser vi gärna att ni som uppskattar vår verksamhet ger ett årligt ekonomiskt bidrag i form av medlemsbidrag. Enklast gör ni detta online via denna länk.

Ansvarig
Kristina Andréasson