Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London Webbplats

Café

En oas i London

I caféet kan du dricka svenskt Fairtrade-märkt kaffe, läsa svenska tidningar och äta hembakta kanelbullar. Här finns alltid någon att prata med. Vi har fritt WiFi och gästdatorer med utskriftsmöjlighet. På våra anslagstavlor kan du hitta tips på boende, jobb och annat samt själv sätta upp en annons.

Måndag, tisdag 10-17
Onsdag 10-19
Torsdag-lördag 10-17
Söndag 12-17 (gudstjänst kl 11)

Du finner caféet en trappa ner i Ulrika Eleonora i London, nära tunnelbanestationerna Edgware Road, Baker Street och Marylebone.

Svenskkvarteren runt kyrkan
Ett par kvarter från kyrkan finns Svenska Ambassaden, Handelskammaren, Business Sweden och VisitSweden samt svenskbutiken TotallySwedish. Snett mittemot kyrkan hittar du restaurangen och cocktailbaren The Harcourt, med nordisk touch på menyn och svensk personal.