Vi finns här för dig

Magnus Berggren

Vaktmästare, Pedagog

Mer om Magnus Berggren

Magnus är församlingens pedagog och jobbar huvudsakligen med barn- och ungdomsverksamhet, till exempel Ung i London och söndagsskolan. Du pratar med Magnus om du vill veta mer om de grupperna, eller om konfirmander, Öppet hus med mera.

Toril Briese

Mer om Toril Briese

Toril är musikansvarig i kyrkan, körledare för våra olika körer - Ulrika Eleonora kyrkokör, Ulricae Drängar, barnkören Sångfåglarna och Seniorkören, liksom Lucia-projektkören varje höst. Toril ansvarar för Lucia, kyrkans instrument samt statistik. Vill er kör besöka kyrkan är det Toril ni kontaktar.

Katarina Bäckelin

Mer om Katarina Bäckelin

Församlingens kyrkoherde har ansvar för gudstjänster, vigslar, begravningar, ekumenik och Interfaith. Kyrkoherden är chefen för församlingen och sitter även med i kyrkorådet.

Helen Calner

Mer om Helen Calner

Helen är diakon och arbetar med hembesök och samtal samt ansvarar för syjuntan och förbön. Om ert arbetslag, församlingsgrupp eller konfirmander vill besöka kyrkan bokar ni in er via Helen.

Mona Davidsson

Kommunikatör

Mer om Mona Davidsson

Mona jobbar med församlingens webbplats, sociala medier som Facebook och Instagram. Hon är också redaktör för magasinet Kyrkobladet.

Teresia Derlén

Komminister

Mer om Teresia Derlén

Teresia är församlingens ena präst med ansvar för bokningar av dop, vigslar och välsignelser. Hon har hand om skolkontakter samt ansvarar för verksamheten utanför London, med besök i bland annat Belfast, Birmingham, Bournemouth, Brighton, Liverpool och Newcastle.

Stina Envall

Husmor

Mer om Stina Envall

Stina är församlingens husmor och den du pratar med om du är intresserad av att boka någon av kyrkans lokaler - kanske för dop, bröllopsfest eller föredrag, med eller utan fika/mat. Det är Stina som lagar all vår goda mat till interna såväl som externa event, till sin hjälp har hon församlingens två volontärer.

Jonathan Ferding

Volontär

Mer om Jonathan Ferding

Jonathan är en av kyrkans två volontärer som jobbar i London januari - julen 2019. Hon bakar många bullar och annat gott, deltar i Ung i London, Öppet hus, Söndagsskola och konfirmandverksamhet.

Rebecca Ferding

Volontär

Mer om Rebecca Ferding

Rebecca är en av kyrkans två volontärer som jobbar i London januari - julen 2019. Hon bakar många bullar och annat gott, deltar i Ung i London, Öppet hus, Söndagsskola och konfirmandverksamhet.

Kerstin Garplid

Diakoniassistent

Mer om Kerstin Garplid

Kerstin är socionom och har arbetat inom det yrket många år här i London. Som diakoniassistent har hon många av diakonens arbetsuppgifter, till exempel hembesök och samtal.

Linnea Källman

Ekonom/controller

Mer om Linnea Källman

Linnéa är församlingens ekonom. Hon jobbar med löpande ekonomiska frågor, med bokslut med mera.

Sarah Skansing

Administratör

Mer om Sarah Skansing

Sarah är administratör och den du vänder dig till om du har frågor om ditt medlemskap, vill göra en adressändring eller anmäla dig till olika aktiviteter.

Therese Whitcomb Eriksson

Fundraiser

Mer om Therese Whitcomb Eriksson

Therese är församlingens fundraiser och den du vänder dig till om du vill donera, skriva in Svenska kyrkan i ditt testamente, har frågor om fundraisingevent med mera. Hon är också projektledare för julmarknaden 2019.

Nödtelefon (utanför kontorstid) +44 (0)7584 054143