Foto: Joakim Carlström

Tuulikki Koivunen Bylund

Tf kyrkoherde

Mer om Tuulikki Koivunen Bylund

Församlingens kyrkoherde har ansvar för gudstjänster, vigslar, begravningar, ekumenik och Interfaith. Kyrkoherden är chefen för församlingen och sitter även med i kyrkorådet.

Kerstin Garplid

Mer om Kerstin Garplid

Som församlingens diakon ansvarar Kerstin för till exempel hembesök, samtal och förbön. Kerstin är också socionom och har arbetat inom det yrket många år här i London. Har du frågor kring kyrkans verksamhet på andra platser än London så kontaktar du Kerstin.

Sarah Skansing

Administratör

Mer om Sarah Skansing

Sarah är administratör och den du vänder dig till om du har frågor om ditt medlemskap, vill göra en adressändring eller anmäla dig till olika aktiviteter.

Stina Envall

Husmor

Mer om Stina Envall

Stina är församlingens husmor och den du pratar med om du är intresserad av att boka någon av kyrkans lokaler - kanske för dop, bröllopsfest eller föredrag, med eller utan fika/mat. Det är Stina som lagar all vår goda mat till interna såväl som externa event.

Jonathan Ferding

Assisterande husfar

Mer om Jonathan Ferding

Jonathan är församlingens assisterande husfar. Det är Jonathan som hjälper till att laga all vår goda mat och bakverk till interna såväl som externa event.

Toril Briese

Mer om Toril Briese

Toril är musikansvarig i kyrkan, körledare för våra olika körer - Ulrika Eleonora kyrkokör, Ulricae Drängar, barnkören Sångfåglarna och Seniorkören, liksom Lucia-projektkören varje höst. Toril ansvarar för Lucia, kyrkans instrument samt statistik. Vill er kör besöka kyrkan är det Toril ni kontaktar.

Therese Whitcomb Eriksson

Fundraiser

Mer om Therese Whitcomb Eriksson

Therese är församlingens fundraiser och den du vänder dig till om du vill donera, skriva in Svenska kyrkan i ditt testamente, har frågor om fundraisingevent med mera. Hon är också delansvarig för julmarknaden.

Linnea Källman

Ekonom/controller

Mer om Linnea Källman

Linnéa är församlingens ekonom. Hon jobbar med löpande ekonomiska frågor, med bokslut med mera.

Nödtelefon (utanför kontorstid) +44 (0)7584 054143