Foto: Joakim Carlström

Vi finns här för dig

Växel: +44 (0)20 7723 5681
Har du flyttat? Anmäl ny adress här.

Under lockdown är våra telefontider:

måndag 10.00-12.00
tisdag 10.00-12.00
onsdag 12.00-14.00
torsdag 10.00-12.00
fredag 10.00-12.00

Toril Briese

Mer om Toril Briese

Toril är musikansvarig i kyrkan, körledare för våra olika körer - Ulrika Eleonora kyrkokör, Ulricae Drängar, barnkören Sångfåglarna och Seniorkören, liksom Lucia-projektkören varje höst. Toril ansvarar för Lucia, kyrkans instrument samt statistik. Vill er kör besöka kyrkan är det Toril ni kontaktar.

Katarina Bäckelin - sjukskriven

Mer om Katarina Bäckelin - sjukskriven

För närvarande sjukskriven. Församlingens kyrkoherde har ansvar för gudstjänster, vigslar, begravningar, ekumenik och Interfaith. Kyrkoherden är chefen för församlingen och sitter även med i kyrkorådet.

Stina Envall

Husmor

Mer om Stina Envall

Stina är församlingens husmor och den du pratar med om du är intresserad av att boka någon av kyrkans lokaler - kanske för dop, bröllopsfest eller föredrag, med eller utan fika/mat. Det är Stina som lagar all vår goda mat till interna såväl som externa event.

Kerstin Garplid

Mer om Kerstin Garplid

Som församlingens diakon ansvarar Kerstin för till exempel hembesök, samtal och förbön. Kerstin är också socionom och har arbetat inom det yrket många år här i London. Har du frågor kring kyrkans verksamhet på andra platser än London så kontaktar du Kerstin.

Linnea Källman - Permitterad på 50%

Ekonom/controller

Mer om Linnea Källman - Permitterad på 50%

Linnéa är församlingens ekonom. Hon jobbar med löpande ekonomiska frågor, med bokslut med mera.

Vanja Persson

Projektledare - Julmarknad

Sarah Skansing

Administratör

Mer om Sarah Skansing

Sarah är administratör och den du vänder dig till om du har frågor om ditt medlemskap, vill göra en adressändring eller anmäla dig till olika aktiviteter.

Ola Wallin

Vaktmästare

Mer om Ola Wallin

Ola är församlingens vaktmästare och ansvarar för det vardagliga, praktiska underhållet av fastigheten.

Therese Whitcomb Eriksson

Fundraiser

Mer om Therese Whitcomb Eriksson

Therese är församlingens fundraiser och den du vänder dig till om du vill donera, skriva in Svenska kyrkan i ditt testamente, har frågor om fundraisingevent med mera. Hon är också delansvarig för julmarknaden.

Nödtelefon (utanför kontorstid) +44 (0)7584 054143