Mötesplatser

Från svenskträffar runt de brittiska öarna till Öppet hus för barn & vuxna i London. Vi erbjuder många möjligheter till möten.

Svenska kyrkans café

Välkommen till svenska kyrkans café.

Träffar i England, Skottland, Irland & Wales

Här finner du datum och tider för svenskträffar runt om i Storbritannien och Irland.

Torsdagsträffen

Torsdagsträffen är Svenska kyrkans föreläsningsprogram som sträcker sig över litteratur, formgivning, konst, historia, och samhälle. Vårt utbud baseras på de kontakter vi har - och du får gärna bidra med tips på intressanta personer att bjuda in.

Stay & play

Har du mindre barn och vill träffa andra med barn? Kom till Stay and play, på tisdagar kl 13, ta med lunch att värma, köp fika i caféet, träffa personalen och låt barnen leka.

Syjuntan

Tycker du om handarbete och gemenskap - kom till syjuntan. Här träffas vi, fikar, syr, stickar, broderar och har roligt.

Seniorlunch

Varje månad under terminerna bjuds det in till lunch för dig som är senior. Gudstjänst, lunch och ibland allsång. Utflykt varje vår.

Hyra av lokal och catering

Letar du lokal för ett möte, en bröllopsfest eller kanske dopkaffe. Våra lokaler hyrs ut, med eller utan catering.