Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Hyra av lokal och catering

Dopkaffe, bröllopsfest, födelsedagsfest, utställningar eller kanske konferens. I Ulrika Eleonora finns möjligheten att hyra lokal i centrala London till ett humant pris.

Vi har två alternativ att erbjuda:
- Biblioteket, max 25 gäster
- Svenska salen, max 120 gäster

Båda lokalerna går att hyra på hel eller halvdagsbasis.

Vi har också ett fullt utrustat kök och vår fantastiska kock Stina som ger oss möjligheten att hjälpa till med catering. Både incatering om så önskas eller att vi här i kyrkan står för den matlagning som önskas.

Frågor och funderingar kring priser, bokningar och catering går bra att skicka på mail till Stina Envalleller på telefonnummer: 020 7723 5681