Support us

Ditt bidrag är en förutsättning för en kyrka som är till för oss alla - vi är alla sårbara olika tider i livet.

Varje år – i Svenska kyrkan i London

• 176 gudstjänster och andakter har cirka 5 800 besökare.
  • Ännu fler, över 7 000 personer, kommer till våra konserter och musikgudstjänster.
  • Förra året förrättades 44 dop, inför sammanlagt 935 besökare.
  • Vid 17 tillfällen sade par ja till varandra och till kärleken, i vår kyrka.
  • 1 971 besökare kom till våra barnverksamheter – söndagsskola och öppet hus.
  • Nästan 700 ungdomar deltog i konfirmandverksamhet och Ung i London.
  • Torsdagsträffar, Seniorträffar, syjunta och liknande hade 2 782 besökare.
  • Den årliga julmarknaden lockar cirka 8 000 besökare.
  • Allmänna besök, alltså människor som tar en fika i caféet, kollar anslagstavlorna eller bara tittar in en stund – det är 18 000 på ett år.
  • 134 vuxna och 16 barn sjunger i någon av våra körer.
  • Diakonerna är ett stöd för ensamma och sjuka, och för dem som behöver någon vid sin sida i pass- eller polisärenden. Förra året gjordes 82 sådana besök.
  • Närmare 200 personer sökte sig till våra präster och diakoner för själavårdande samtal.
  • 400 personer engagerar sig ideellt i vår verksamhet.

Siffrorna är från 2017. Allt detta är möjligt tack vare församlingsbidrag och gåvor!