Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konfirmation

Konfirmand 2019
Som konfirmand i Svenska kyrkan i London får du möjlighet att samtala om det som är viktigt i livet samt lära dig mer om kristen tro och även om dig själv. Utgångspunkten finns nästan alltid i de frågor som du bär med dig och vi pratar om högt och lågt, om död och liv, förlåtelse, relationer, sorg och glädje och allt det som livet rymmer. 

Under kommande år så ser det lite annorlunda ut än tidigare.

Söndag 21 oktober 2018 kl 11.00
Vi börjar med gudstjänst som följs av informationsträff för konfirmander och föräldrar. Hit är du välkommen även om du ännu inte bestämt dig, men är nyfiken på vad konfirmation hos oss innebär.

Från januari 2019 ses vi en helg i månaden fram till och med maj och sedan har vi ett läger i Sverige i augusti. 

Söndagen den 8 september 2019 kl 11.00 är det konfirmation i Svenska kyrkan i London.

Har du frågor kring konfirmation är du välkommen att kontakta pedagog Magnus Berggren

För deltagande i konfirmandläsning hos oss önskar vi att konfirmanden med familj är medlemmar i Svenska kyrkan London - vilket ni blir genom en årlig donation. Enklast online via https://member.swedishchurch.com eller med en check skickad till The Swedish Church in London Ltd, 6 Harcourt Street, London W1H 4AG. 

Vill ni, utöver det årliga bidraget, lämna ett bidrag för att hjälpa församlingen täcka utgifter för mat och lägerresa så är er donation - oavsett storlek - varmt välkommen.