Konfirmand 2019
Som konfirmand i Svenska kyrkan i London får du möjlighet att samtala om det som är viktigt i livet samt lära dig mer om kristen tro och även om dig själv. Utgångspunkten finns nästan alltid i de frågor som du bär med dig och vi pratar om högt och lågt, om död och liv, förlåtelse, relationer, sorg och glädje och allt det som livet rymmer.

Söndagen den 8 september 2019 kl 11.00 är det konfirmation i Svenska kyrkan i London.

Konfirmand i London 2020

Söndagen den 13 oktober, efter familjemässan kl 11.00 har vi informationsträff. Helglägren börjar efter årsskiftet.

Har du frågor kring konfirmation är du välkommen att kontakta pedagog Magnus Berggren

För deltagande i konfirmandläsning hos oss önskar vi att konfirmanden med familj är medlemmar i Svenska kyrkan London - vilket ni blir genom en årlig donation. Enklast online via https://member.swedishchurch.com eller med en check skickad till The Swedish Church in London Ltd, 6 Harcourt Street, London W1H 4AG.

Vill ni, utöver det årliga bidraget, lämna ett bidrag för att hjälpa församlingen täcka utgifter för mat och lägerresa så är er donation - oavsett storlek - varmt välkommen.