Foto: IKON

Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Läs mer om konfirmation här

Konfirmand i London 2023

Du som fyller 15 år 2023 inbjuds till konfirmation.

Konfirmation handlar om livet och hur det är att vara i skiftet från barn till vuxen. Vi samtalar om det som är viktigt för gruppen, livet, döden, tron på något mer än de vi vet och mycket mer.

Vi har upptakt söndag 22 januari, då vi har en gudstjänst kl 11 och information för föräldrar samt några inledande lära-känna-varandra-aktiviteter efter gudstjänsten.

För konfirmandperioden, kommer vi att ha följande upplägg:

• Söndag 22 januari kl 11-16
  • Söndag 26 februari kl 11-16
  • Lördag 18 mars kl 13-söndag 19 mars kl 15
  • Lördag 22 april kl 13-söndag 23 april kl 15
  • Lördag 20 maj kl 13-söndag 21 maj kl 15
  • Lördag 17 juni kl 11-16
  • Läger i Sverige 20-25 augusti (mer information kommer)
  • Konfirmation sker i Svenska kyrkan i London söndag 10 september kl 11

Har ni frågor så vill vi att ni ska veta att det bara är att höra av er till oss.

För deltagande i konfirmandläsning hos oss önskar vi att konfirmanden med familj är medlemmar i Svenska kyrkan London.

Vill ni, utöver den årliga avgiften, lämna ett bidrag för att hjälpa församlingen täcka utgifter för mat och lägerresa så är er donation - oavsett storlek - varmt välkommen.

Petter Svärd

Svenska kyrkan i London

Kommunikatör/pedagog

Mer om Petter Svärd

Petter är församlingens kommunikatör och pedagog, med ansvar för kommunikationsfrågor, t.e.x hemsida och sociala medier. Som pedagog ansvar han också för t ex verksamhet för barn och ungdomar.

Magdalena Sjöholm

Svenska kyrkan i London

präst/Chaplain

Mer om Magdalena Sjöholm

Församlingens präst/Chaplain har ansvar för gudstjänster, vigslar, begravningar, konfirmander och Svenska kyrkans besök runt om i Storbritannien och Irland.

ANMÄLAN