Foto: IKON

Konfirmation

Varför händer onda saker i världen? Kan jag alltid vara mig själv? Vad ska jag bli i framtiden? Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att anmäla dig till konfirmation. Läs mer om konfirmation här

Konfirmand i London

Från det år du fyller 15 år kan du anmäla dig till konfirmation.

Konfirmation handlar om livet och hur det är att vara i skiftet från barn till vuxen. Vi samtalar om det som är viktigt för gruppen, livet, döden, tron på något mer än det vi vet och mycket mer.

Konfirmationsgrupp våren/sommar 2024.

Konfirmanderna samlas följande tider:

Söndag 28/1 kl 11-17

Söndag 25/2 kl 11-17

Söndag 17/3, kl 11-17

Fredag-söndag 26-28/4, tider meddelas senare

Lördag-söndag 11-12/5, tider meddelas senare

Däremellan tänker vi ha digitala träffar.

Konfirmation sker på söndag 16 juni 2024 kl 11.

Vi arbetar på ett eventuellt samarbete med Svenska kyrkan i Paris. Mer information om det längre fram.

För deltagande i konfirmandläsning i Svenska kyrkan i London behöver konfirmanden med familj vara medlemmar i församlingen.

Bli medlem/förnya ditt medlemskap

Förutom medlemsavgiften, är det ingen kostnad för konfirmation. Men för att hjälpa till med kostnader för mat, material och lägerveckan i Sverige, så är en donation varmt välkommen. Summan på donationen är valfri, men ett riktmärke kan vara £200.

För mer information och frågor kontakta:

Petter Svärd

Communications manager/Youth worker, Kommunikatör/pedagog

Mer om Petter Svärd

Petter är församlingens kommunikatör och pedagog, med ansvar för kommunikationsfrågor, t ex hemsida och sociala medier. Som pedagog ansvar han för verksamhet för barn och ungdomar, t ex konfirmander.

Magdalena Sjöholm

Svenska kyrkan i London

präst/Chaplain

Mer om Magdalena Sjöholm

Församlingens präst/chaplain har ansvar för gudstjänster, vigslar, begravningar, konfirmander och Svenska kyrkans besök runt om i Storbritannien och Irland.