Konserter

Lunchkonserter varje månad

En torsdag i månaden bjuder vi in till högklassiga lunchkonserter i kyrkan följt av sopplunch i Svenska salen. Nästa tillfälle blir den 14 mars.

Lunchmusik med vårtoner

Amie Foon, Julia Björkqvist och pianisten Emilia De Geer står för månadens lunchkonsert.

Konserten heter ”Våren flyktar hastigt – The flight of spring”. Det är ett blandat program med musik som rör livets förgänglighet av bland annat Stenhammar, Sibelius och Debussy.
Amie och Julia studerar på Guildhall School of Music and Drama. Konserten är en del av en kurs de har i skolan. Välkomna kl 12.00!

Gästande körer
Vi får många förfrågningar från svenska körer som planerar resa till London och gärna vill passa på att sjunga i Svenska kyrkan. Oftast passar det bra i söndagens gudstjänst.

Kontakta musiker Toril Briese om du har frågor om våra konserter (klicka på länken för att komma till mailfunktionen).