Konserter

Bild: Mark Bothwell Photography

Teorbmusik till lunch

Den prisbelönte gitarristen och teorbisten Jonatan Bougt tar med oss på en färgsprakande resa från tidigt italienskt 1600-tal till den fashionabla Ludvig XIV:s hov.
Danser, preludier och toccator framfört på ett av de mest iögonfallande instrumenten: Teorben!
Musik är komponerad av Giovanni Girolamo Kapsberger, Alessandro Piccinini och Robert de Visée.
Varmt välkomna den 23 maj kl 12.00.

Lunchkonserter varje månad

En torsdag i månaden bjuder vi in till högklassiga lunchkonserter i kyrkan följt av sopplunch i Svenska salen.

Konsertmöte med framtidstro

"Hope and Future" är titeln på ett konsertmöte mellan Brunnsbo Musikklasser och Waldegrave School Chamber Choir.
Dirigenter: Patrik Wirefeldt och Charlotte O`Brien.

Välkomna till Ulrika Eleonora kyrka lördag 11 maj kl 19.00.
Fri entré - kollekt till kyrkan
---------------
Concert with Brunnsbo Music School (Sweden) and Waldegrave School Chamber Choir. Free entry - donations to the church.

Gästande körer
Vi får många förfrågningar från svenska körer som planerar resa till London och gärna vill passa på att sjunga i Svenska kyrkan. Oftast passar det bra i söndagens gudstjänst.

Kontakta musiker Toril Briese om du har frågor om våra konserter (klicka på länken för att komma till mailfunktionen).