Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Konserter

Lunchkonserter varje månad

En torsdag i månaden bjuder vi in till högklassiga lunchkonserter i kyrkan följt av sopplunch i Svenska salen. Nästa tillfälle blir den 17 januari 2019.

Pris £6 inkl soppa med hembakat bröd och kaffe.

Ingen föranmälan behövs (om ni inte planerar att komma med en hel grupp, då får ni gärna kontakta husmor Stina via housekeeper@swedishchurch.com )

Gästande körer
Vi får många förfrågningar från svenska körer som planerar resa till London och gärna vill passa på att sjunga i Svenska kyrkan. Oftast passar det bra i söndagens gudstjänst.

Kontakta musiker Toril Briese om du har frågor om våra konserter (klicka på länken för att komma till mailfunktionen).