Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Konserter

Ulrika Eleonora kyrkokörs Valborgskonsert i Regent's Park
Lördag 28 april kl 17
följt av...

Vårfest på kyrkan med Ulrika Eleonora kyrkokör från kl 18
Köp biljett nu via online länk här

Lunchmusik med soppa
Torsdagar där ni kan njuta av en högklassig lunchkonsert i kyrkan - med efterföljande sopplunch i Svenska salen.

18/1, 15/2, 15/3, 19/4, 24/5.

Pris £6 inkl soppa med hembakat bröd och kaffe.

Ingen föranmälan behövs (om ni inte planerar att komma med en hel grupp, då får ni gärna kontakta husmor Stina via Sonny Larsson )

Gästande körer
Vi får många förfrågningar från svenska körer som planerar resa till London och gärna vill passa på att sjunga i Svenska kyrkan. Oftast passar det bra i söndagens gudstjänst.

Kontakta musiker Toril Briese om du har frågor om våra konserter (klicka på länken för att komma till mailfunktionen).