Svenska kyrkan i London

Svenska kyrkan i London Besöksadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Brookwood

Begravningsplats tillhörande svenska församlingens kyrka i London

Kyrkogården Brookwood - The Swedish Section
Församlingen äger ingen egen kyrkogård, men disponerar en del av den enorma Brookwood Cemetery sydväst om London.

En dag i maj varje år har vi röjning och uppsnyggning av kyrkogården där frivilliga medlemmar och personal deltar. Vi håller också en friluftsgudstjänst i juni varje år.

Svenskar eller personer med svensk anknytning kan av Brookwood Cemetery köpa gravplats för jordbegravning eller urnnedsättning i den svenska delen av kyrkogården.

Hitta till Brookwood
Enklaste väg från London är M3 och sedan Exit 3, A322 mot Woking och Guildford. Efter en järnvägsbro tar man till höger och sedan efter 500 meter till höger igen in på kyrkogården. Svenska sektionen hittar man nära järnvägen på högra sidan av vägen om man kör högervarv på området. .

Åk till kyrkogården med tåg. Från stationen ligger den svenska delen mycket nära, endast 5 minuters gångväg.

Kontakta Brookwood
Glades House, Cemetery Pales, Brookwood, Woking, Surrey GU24 0BL
Email: enquiries@brookwoodcemetery.com
Hemsida: http://www.brookwoodcemetery.com/
Den svenska delen av Brookwood.

Städgänget 2016
Vi lagar och fixar
Vacker vildvuxen kyrkogård
Svensk allé med björkar