Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Som hemma - fast utomlands!

I Storbritannien betalar du som svensk ingen kyrkoskatt och det innebär att Svenska kyrkan i Storbritannien & Irlands främsta kapital kommer från medlemmars årliga bidrag, samt från de som engagerar sig i verksamheten.

Du som är betalande medlem eller "Friend of the Swedish Church" får tillgång till biblioteket där du kan låna böcker och filmer gratis, du får tidningen Kyrkobladet fyra gånger per år, inbjudningar till speciella event samt förköp till Lucia.

Som medlem hjälper du framförallt till med att stödja församlingens diakonala verksamhet. Det arbete vi gör blir främst synligt i vårt arbete med utsatta människor och vi kan stödja såväl barn och ungdomar som vuxna och seniorer.

Företag som vill stötta Svenska kyrkan i London är välkomna att kontakta vår ekonom Ulrika Harrison på finance@swedishchurch.com eller 020 7616 0263

BLI MEDLEM / BECOME A MEMBER / MAKE A DONATION

Stöd oss ekonomiskt
Det enklaste sättet att stödja oss är genom ett ekonomiskt bidrag direkt i vår portal. Då får du ett eget inlogg, kan själv se hur mycket och när du donerat, samt har möjlighet att anmäla dig till event såsom lucia, vårbal, spex mm.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss:
Checkar och banköverföringar finance@swedishchurch.com
Medlemskap privatpersoner office@swedishchurch.com