Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Söndag 29/10 kl. 15.00 - "Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé" . Koncert nr. III --Nordic Harp Trio

Musikforeningen

Söndag 29/10 kl 14.00. Samband med söndags konsert ändrar vi cafeet till AFTERNOON THE. Kom och njut en kopp kaffe innan konserten.

Afternoon the

Vill du tillsammans med andra fördjupa dig i pilgrimskapets teologi och praktik? Torsdag 19/10 kl. 18.450 i kyrkans lokaler

Pilgrimsgruppen

Välkommen till kyrkostämma söndagen 29 oktober 2017  kl.13.00.

Kyrkostämman

Välkommen till kyrkostämma söndagen 29 oktober 2017 kl.13.00.

18 oktober kl. 12.00 :

Onsdagslunchen - varje onsdag

18 oktober kl. 12.00 :

Barn och föräldrartimmarna varje onsdag kl. 14.30. Det är en plats för både barn och vuxna. Lena Ericsson Tanggaard leder barntimmarna.

Barntimmar

Högmässa firas på söndagar kl.11 med efterföljande kyrkkaffe i församlingshuset. Kvällsmässa torsdag kl. 18.00. Söndag 22/10 gästpredikant Göran Helmersson. Söndag 29/10 deltar Långaryds kyrkokör

Våra gudstjänster

Se vårt musikprogram under hösten 2017.

Musik i Gustafskyrkan

Se vårt musikprogram under hösten 2017.

Torsdag 16 november kl. 12.00 serverar vi ärtsoppa, pannkaka.  Glöm inte att anmälla dig!

Torsdagsärtan

Torsdag 16 november kl. 12.00 serverar vi ärtsoppa, pannkaka. Glöm inte att anmälla dig!

Torsdag 12/10 kl. 18.45. Lika gammal som människan, är det muntliga historieberättandet.

Berättarcafé

Många svenska par väljer varje år att gifta sig hos oss i Svenska kyrkan i Köpenhamn. Välkomna att boka vigsel ni också!

Bröllopstankar?

Funderar du på ett kortare besök i Köpenhamn? Gustafskyrkan har två små gästrum som vi gärna hyr ut.

Gästrum

MÅNADSPROGRAMMET

Här kan du se och skriva ut hela månadens program.

För att se MAJ programmet - klicka här
För att se JUNI programmet - klicka här