Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Fredagen den 19 augusti  kl. 18.00 ses vi för den årliga kräftskivan i Gustafskyrkan

Kräftskiva

Fredagen den 19 augusti kl. 18.00 ses vi för den årliga kräftskivan i Gustafskyrkan

Gustafskyrkan är öppen under sommaren och håller sommargudstjänster söndagar kl.11 och torsdagar kl.18. Sommarkaffe serveras torsdagar kl.11 och guidad visning av kyrkan ges onsdag och lördag kl.13. Välkommen att besöka oss!

Sommar i Gustafskyrkan

Vi firar högmässa söndagar kl.11, morgonmässa  onsdag kl. 09 (dock ej juli och augusti)  och meditativ mässa torsdag kl.18.

Våra gudstjänster

Vi firar högmässa söndagar kl.11, morgonmässa onsdag kl. 09 (dock ej juli och augusti) och meditativ mässa torsdag kl.18.

Kristen djupmeditation, meditativ mässa, retreat och pilgrimsvandringar

TRONS DJUPDIMENSION