Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

13 december kl. 18.00 (SLUT, inga biljetter kvar till den 13/12)  . Till koncerten den 14 december 2017 kl. 19.00 finns det biljetter kvar.

Luciakonsert

13 december kl. 18.00 (SLUT, inga biljetter kvar till den 13/12) . Till koncerten den 14 december 2017 kl. 19.00 finns det biljetter kvar.

9-14 maj :  I vår arrangerar Svenska kyrkan i Köpenhamn, Gustafskyrkan, tillsammans med Domkyrkans Vänner i Linköping en spännande församlingsresa till England! Tillsammans får vi uppleva de sköna landskapen i södra England och där besöka en rad vackra och imponerande katedraler.
Boka resan innan den 15 dec.

Katedralresa till England

9-14 maj : I vår arrangerar Svenska kyrkan i Köpenhamn, Gustafskyrkan, tillsammans med Domkyrkans Vänner i Linköping en spännande församlingsresa till England! Tillsammans får vi uppleva de sköna landskapen i södra England och där besöka en rad vackra och imponerande katedraler. Boka resan innan den 15 dec.

Välkommen att fira jul tillsammans i Gustafskyrkan! 24 dec. kl. 11.00 "Samling kring krubban".  kl. 15.00 finsk svensk julbön. 25 dec. kl. 11.00 julgudstjänst. Se programmet her

Julens gudstjänster

Välkommen att fira jul tillsammans i Gustafskyrkan! 24 dec. kl. 11.00 "Samling kring krubban". kl. 15.00 finsk svensk julbön. 25 dec. kl. 11.00 julgudstjänst. Se programmet her

Är du vår volontär under våren 2018? Ansök senast den 7 januari 2018.

Volontär i Gustafskyrkan

Är du vår volontär under våren 2018? Ansök senast den 7 januari 2018.

Tusen tack till alla som har besökt årets 105:te julbasar.

Julbasaren

Tusen tack till alla som har besökt årets 105:te julbasar.

Har du vunnit i vårt julbasarlotteri? Grattis!

Se vår dragningslista över våra lotterier; H.K.H Prinsessan Benediktes gåva, Ambassadörens gåva och Danska designlotteriet. Kontakta gärna expeditionen för information om när du kan hämta ut din vinst.

Vill du eller ditt företag bidra till Svenska Gustafskyrkans fortlevnad? Vi välkomnar alla bidrag till vår julbasar och är tacksamma för minsta bidrag!

Sponsra oss!

Vi ses igen 6 december till julavslutning

Onsdagslunchen - varje onsdag

Vi ses igen 6 december till julavslutning

Vi ses igen i 2018.  Barn och föräldrartimmarna varje onsdag kl. 14.30. Det är en plats för både barn och vuxna. Lena Ericsson Tanggaard leder barntimmarna.

Barntimmar

Vi ses igen i 2018. Barn och föräldrartimmarna varje onsdag kl. 14.30. Det är en plats för både barn och vuxna. Lena Ericsson Tanggaard leder barntimmarna.

Högmässa firas på söndagar kl.11 med efterföljande kyrkkaffe i församlingshuset. Kvällsmässa torsdag kl. 18.00

Våra gudstjänster

Se vårt musikprogram under hösten 2017.

Musik i Gustafskyrkan

Se vårt musikprogram under hösten 2017.

Många svenska par väljer varje år att gifta sig hos oss i Svenska kyrkan i Köpenhamn. Välkomna att boka vigsel ni också!

Bröllopstankar?

Funderar du på ett kortare besök i Köpenhamn? Gustafskyrkan har två små gästrum som vi gärna hyr ut.

Gästrum

MÅNADSPROGRAMMET

Här kan du se och skriva ut hela månadens program.

För att se DECEMBER programmet - klicka här