Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Vi firar traditionsenlig midsommar på midsommardagen den 24 juni kl.15.00. Start sker i kyrkan med en sommarandakt innan vi gemensamt vandrar upp till Möllleplatsen på Kastellet för dans och lekar.

Midsommarfirande på Kastellet

Högmässa firas på söndagar kl.11 med efterföljande kyrkkaffe i församlingshuset. Kvällsmässa torsdag kl. 18.00.

Våra gudstjänster

MÅNADSPROGRAMMET

Här kan du se och skriva ut hela månadens program.

För att se MAJ programmet - klicka här
För att se JUNI programmet - klicka här