Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Kören ackompanjeras av pianisten Thomas Bornø.

Biljetter köpes på Svenska kyrkans kontor eller vid ingången. Pris: 50 kr.

Musik och konserter

Victoriakören under ledning av Lena Ericsson sjunger in sommaren med nya och gamla sånger ur den fantastiska svenska sångskatten. Kören ackompanjeras av pianisten Thomas Bornø. Biljetter köpes på Svenska kyrkans kontor eller vid ingången. Pris: 50 kr.

I år hålls mässan söndagen den 29 maj kl.11 på den svenska avdelningen på Bispebjerg kirkegård.

Friluftsmässa på Bispebjerg kirkegård

Måndag den 6 juni kl.19 firas den svenska nationaldagen med konsert samt tal. Servering av vin och tilltugg.

Sveriges nationaldag

Den 3 maj demonterades kyrktornets tre kronor för att förgyllas på nytt innan de sätts på plats igen

Kyrkan utan tre kronor på tornspiran

Gustafskyrkan åker på vårutflykt till Sverige den 18 maj