Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Högmässa firas på söndagar kl.11 förutom den första söndagen i månaden då vi firar familjemässa kl.13.30. Morgonmässa fredag kl.9.00 (OBS! ny dag) och meditativ mässa torsdagar kl.18

Våra gudstjänster

Lika gammal som människan, är det muntliga historieberättandet.

Berättarcafé den 28 september

Lika gammal som människan, är det muntliga historieberättandet.

Vi träffas varje vecka i Gustafskyrkan. Välkommen att kontakta oss om du vill prova på. Startar den 22 september kl.17.

Kristen djupmeditation

Gustafskyrkans träffpunkt där vi servera en enklare lunch, umgås och har det trevligt tillsammans. Startar igen till hösten den 21 september med föredrag av Karin Bæk.

Onsdagslunchen - varje onsdag

Barn och unga i alla åldrar, tillsammans med föräldrar eller ej, är varmt välkomna till våra aktiviter. Barntimmarna startar den 1 september. Svenska klubben möts igen efter sommarlovet söndag den 4 september då vi även firar familjemässa för liten och stor kl.13.30.

Barn och unga

Renoveringen som genomförts under två års tid är snart avslutad och Gustafskyrkans kyrkoråd har den stora glädjen att inbjuda Er med respektive till festgudstjänst, Tacksägelsedagen, söndagen den 9 oktober kl. 11.00. Meddela oss senast den 28 sept om du önskar närvara.

Renoveringen av Svenska Gustafskyrkan avslutas i höst!

Höstens konstkurs startar den 1 september och omfattar 10 sammankomster. Välkommen alla intresserade!

Konstkursen i Gustafskyrkan

Den 11 september håller kyrkoherde Per Lidbeck sin avskedspredikan i Gustafskyrkan. Efter 4,5 års tjänst återvänder Pelle och Jenny till Sverige och vi inbjuder alla till festligt kyrkkaffe i Sverigesalen.

Kyrkoherde Per Lidbeck flyttar tillbaka till Sverige