Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Nu är äntligen vår nya responsiva hemsida klar
Alla Svenska kyrkans församlingar, både i Sverige och i utlandet, har fått ny hemsideslayout som bygger på att design och layout anpassar sig efter besökarens skärmstorlek - webbplatsen blir alltså responsiv och projektet tänker "mobile first". Maila gärna era kommentarer till  Svenska kyrkan i Köpenhamn

..."Vintern rasat ut bland våra fjällar", "Sköna Maj", "O hur ljuvligt majsolen ler"... Välkommen att fira Valborg med oss lördagen den 30 april 2016 kl.19.00:

Valborgsmässofirande

Gustafskyrkan åker på vårutflykt till Sverige den 18 maj

Vårutflykt

Gustafskyrkan åker på vårutflykt till Sverige den 18 maj

Pilgrimsgruppen vandrar den gamla pilgrimsleden till S:t Olof i Skåne under Kristi Himmelsfärdshelgen.

Pilgrimsvandring