Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Vi firar högmässa söndagar kl.11, morgonmässa onsdag kl. 09 (dock ej under augusti)  och meditativ mässa torsdag kl.18. Välkommen till familjemässa den 4 september kl.13.30. Den 11 september håller kyrkoherde Per Lidbeck sin avskedspredikan i Gustafskyrkan.

Våra gudstjänster

Vi firar högmässa söndagar kl.11, morgonmässa onsdag kl. 09 (dock ej under augusti) och meditativ mässa torsdag kl.18. Välkommen till familjemässa den 4 september kl.13.30. Den 11 september håller kyrkoherde Per Lidbeck sin avskedspredikan i Gustafskyrkan.

Kristen djupmeditation, meditativ mässa, retreat och pilgrimsvandringar. Höstens djupmeditation startar den 25 augusti kl.17.00.

TRONS DJUPDIMENSION