Svenska kyrkan i Köpenhamn

I mer än 100 år har Svenska kyrkan i Köpenhamn varit en plattform för möten, gudstjänster, kulturella utbyten och för att stötta svenskar i Danmark. Gustafskyrkan hittar du precis intill Österport station.

Varje fredag kl. 13.00 -  Gå en tur tillsammans runt omkring kyrkans kvarter.  Alla kan deltaga unga som gamla . Hund, barnvagn och rullator

Fredagsprommenad

Varje fredag kl. 13.00 - Gå en tur tillsammans runt omkring kyrkans kvarter. Alla kan deltaga unga som gamla . Hund, barnvagn och rullator

En svensk utlandsförsamling är helt beroende av frivillig anslutning och personligt engagemang. Välkommen som medlem!

Medlemskap

CORONA ! Nya restriktioner per 6 januari 2021:
·  Det är krav att alla bär munbind/visir i kyrkans lokaler
·  Vi sitter med 2 meters mellanrum i kyrkan
·  Kyrkans egna aktiviteter är ”underlagt” församlingsförbudet.

Dvs. kyrkans aktiviter är inställda.  Gudstjänsterna ändras det inte på. Söndag kl. 11.00 och torsdag kl. 18.00. Vi håller avstånd och följer myndigheternas krav.

MÅNADSPROGRAMMET

Här kan du se och skriva ut hela månadens program.

Vi återkommer när Danmark ”lukker op”