Svenska kyrkan i Köpenhamn

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Julbasaren

Ett stort tack till er alla som kom och besökte 104:de julbasar. Vi ses igen den 24/11 - 26/11 2017


Julbasar 2015_ några av alla våra frivilliga
Julbasar 2016_ några av alla våra frivilliga Bild: Kajs Foto

Under basaren finns en stor mängd julbodar både ute och inne med svenska delikatesser, julprydnader, handarbeten, lotterier och tusen andra ting och du kan njuta en kopp kaffe och svensk smörgås eller hembakad kaka i vår cafeteria. Det finns musik både i kyrkan och församlingshemmet, jultomte och pyssel och knåp för barnen och i kyrkorummet kunde man vila sig i stilla lugn och ro.

Under basardagarna vill vi gärna visa upp svenska jultraditioner men även vårt rika arv av kyrkans hembygdsdräkter, församlingshem och vårt vackra kyrkorum. För många är det den årliga traditionella starten på julen. Här hittar du något för alla generationer, gammal som ung. Välkommen !

Vi  behöver DIN hjälp med julbasaren

Gamla som unga, vänner och bekanta – vi behöver hjälp med att bygga upp bodar men även till att plocka ner dem igen. Flytta varor ned och upp från vinden. Vi behöver hjälp i bodarna, sälja lotter, servera, vara springpojke/flicka och mycket mera. Det finns arbete till alla.

Anmälningsblanketten:  Klicka här "Ja, jag vill gärna hjälpa till på årets julbasar"

Vilka dagar behöver vi hjälp: Vilka dagar behövs hjälp

Tack alla besökare som besökte vår 104:e basar under november 2016 - nu ser vi fram emot vår nästa basar! Ett stort tack även till alla frivilliga och personal som genomförde årets basar på ett strålande sätt samt till alla våra sponsorer! Vill du hjälpa till under årets basar eller skänka oss något? Hör gärna av dig till oss.