Svenska kyrkan i Köpenhamn

Svenska kyrkan i Köpenhamn Besöksadress: Folke Bernadottes allé 4, DK-2100 Köpenhamn Ö Telefon: +45(33)155458 E-post till Svenska kyrkan i Köpenhamn Webbplats

Julbasaren

Ett stort tack till er alla som kom och besökte 104:de julbasar. Vi ses igen den 24/11 - 26/11 2017

Julbasar 2015_ några av alla våra frivilliga
Julbasar 2016_ några av alla våra frivilliga Bild: Kajs Foto

Förberedning till julbasaren:

Garderob Bild: U.Karlsson

Vi söker en person som vill hjälpa oss och har ansvar för vår garderoben.
Kontakta Anna Bayer

Under basaren finns en stor mängd julbodar både ute och inne med svenska delikatesser, julprydnader, handarbeten, lotterier och tusen andra ting och du kan njuta en kopp kaffe och svensk smörgås eller hembakad kaka i vår cafeteria. Det finns musik både i kyrkan och församlingshemmet, jultomte och pyssel och knåp för barnen och i kyrkorummet kunde man vila sig i stilla lugn och ro.

Under basardagarna vill vi gärna visa upp svenska jultraditioner men även vårt rika arv av kyrkans hembygdsdräkter, församlingshem och vårt vackra kyrkorum. För många är det den årliga traditionella starten på julen. Här hittar du något för alla generationer, gammal som ung. Välkommen !

Tack alla besökare som besökte vår 104:e basar under november 2016 - nu ser vi fram emot vår nästa basar! Ett stort tack även till alla frivilliga och personal som genomförde årets basar på ett strålande sätt samt till alla våra sponsorer! Vill du hjälpa till under årets basar eller skänka oss något? Hör gärna av dig till oss.