Nationaldagen 2019

Torsdag den 6 juni kl.19.00 firas den svenska nationaldagen med konsert samt nationaldagstal. Servering av vin och tilltugg.

Välkommen att fira Sveriges nationaldag hos oss med tal och konsert.

Svenska Gustafskyrkans kör medverkar tillsammans med kammarorkstern Musica. Under firandet delas Gustafskyrkans musikstipendium till minne av Ida Lützhöf ut till en ung svensk musiker som är verksam i Danmark.

Tal av Sveriges Ambassadör i Köpenhamn, Fredrik Jörgensen

Medverkande: Svenska Gustfskyrkans kör, Kammarorkester Musica, årets musikstipendiat och Sveriges Ambassadör Fredrik Jörgensen.

Bild: Ellinor Eriksson

Efteråt är alla välkomna på mingel.

Vuxen: 80:- /medlem, 110:- ej medlem
Barn under 6 år: gratis, 6-12 år: 6-12 år: 10:-

Biljetter till mingel kan köpas innan konserten på expeditionen eller det gårbra att förhandsköpa biljetter.

Biljetter köpes via följande alternativ: (Glöm inte att ange nam, antal biljetter och mailadress)

- Biljetter köpes på expeditionen
- Betala in direkt på Gustafskyrkans bankkonto på Handelsbanken:
            reg.nr 0890 kontonr. 100 80 60. (senast den 4 juni)
- Mobilpay till 25 56 83 89