Barnens Lucia med julfest

Det finns inga biljetter kvar Lördag den 9 december 2017 kl.15.00 Barnen går luciatåg i kyrkan och efteråt dansar vi kring granen i Sverigesalen och tomten hälsar på.

Tyvärr är alla biljetter slut

Barnens Lucia i kyrkan öppen för alla barn och familjer med efterföljande Julfest uppe i Sverigesalen.

Julfestpris:
Medlem 2-10 år=30 dkk
Medlem från 11 år = 50 dkk

Icke medlem 2-10 år=50 dkk
Icke medlem från 11 år= 80 dkk
Barn under 2 år är fri entré. Luciatåget i kyrkan är gratis för alla. Kontakta kyrkans kontor mht. biljetter. Tlf 3315 5458

Om du som barn tycker att det är roligt att sjunga är du välkommen att vara med i Luciatåget. Sånghäfte kan rekvireras hos körledaren Sara Hjort Sara Hjort, tel. 5190 5458.

Repetitionstider:
söndag den 3 december kl.13.30
lördag den 9 december kl.14.00.
Kom gärna i god tid då vi är många. Kontakta gärna kyrkan innan för eventuellt lån av lucianattlinne.

Barnens lucia i Gustafskyrkan med Julfest
Barnens lucia i Gustafskyrkan