Barnens Lucia med julfest

Lördag den 8 december 2018 kl.14.00 Barnen går luciatåg i kyrkan och efteråt dansar vi kring granen i Sverigesalen och tomten hälsar på.

TYVÄRR FINNS DET INGA BILJETTER KVAR

Barnens Lucia i kyrkan öppen för alla barn och familjer med efterföljande Julfest uppe i Sverigesalen.

Julfestpris:
Medlem i Gustafskyrkan:
      2-15 år     =30 dkk
      från 16 år = 50 dkk

Icke medlem i Gustafskyrkan
      2-15 år     =50 dkk
      från 16 år = 80 dkk
Barn under 2 år är fri entré. Luciatåget i kyrkan är gratis för alla.

Om du som barn tycker att det är roligt att sjunga är du välkommen att vara med i Luciatåget. Sånghäfte kan rekvireras hos körledaren Sara Hjort sara.hjort@svenskakyrkan.se, tel. 5190 5458.

Repetitionstider:
söndag den 2 december kl.13.30 (möjligt att låna lucialinne, begränsat antal)
lördag den 8 december kl.13.00.
Kom gärna i god tid då vi är många.

Barnens lucia i Gustafskyrkan med Julfest
Barnens lucia i Gustafskyrkan