Välkommen hem!

Svenska kyrkan i Los Cristianos är en naturlig mötesplats för skandinaver på södra Teneriffa. Här kan du fira gudstjänst, läsa tidningen, fika, sjunga i kör och vidga vyerna genom föredrag, konserter och pilgrimsvandringar.  Välkommen in!

Nu bygger vi om i vårt hus och stänger kyrkan. Gudstjänster firas i Norska sjömanskyrkan fram till söndagen den 19 november då vi flyttar över till vår egen kyrka. Personalen når du via mejl och telefon eller på våra expeditionstider (se ruta längre ner på sidan).

Byggdax - kyrkan byter lokal

Kyrkan byggs om i höst - men vad händer sen? Välkommen till en timme med kort bakgrund, visioner och chans att ställa frågor, onsdag 22 november kl. 19.  Medverkar gör Lena Brolin, stf utlandschef Svenska kyrkan i utlandet, Thomas Edberg, kyrkorådets ordförande och Markus von Martens, kyrkoherde.

Framtid i fokus i Mitt i byn

Kyrkan byggs om i höst - men vad händer sen? Välkommen till en timme med kort bakgrund, visioner och chans att ställa frågor, onsdag 22 november kl. 19. Medverkar gör Lena Brolin, stf utlandschef Svenska kyrkan i utlandet, Thomas Edberg, kyrkorådets ordförande och Markus von Martens, kyrkoherde.

Snart är det jul! Vi tar tacksamt emot allt som går att sälja eller lotta ut på basaren den 9 december.

Skänk till årets julbasar!

Äntligen hemma igen! Byggröran är visserligen kvar men kyrksalen redo. På söndag, den 19 november kl. 17, firar vi åter mässa i vår egen kyrka. Temat är "Plantera ditt äppelträd - trots allt". Präst är Markus von Martens och musiker Ingrid Lonér. Välkommen in!

Plantera ditt träd

Kom och sjung med oss! Kyrkokören övar varje tisdag kl. 19. Det finns plats för alla typer av sångare, på kortare eller längre tid.

Kom och sjung i kyrkokören

Läge för bröllop? Vår trivsamma kyrka intill strand och hav är perfekt för bröllop i det lilla eller mellanstora formatet.

Bröllop på Teneriffa

Följ med på fin vandring längs havet, från Palm Mar till Las Galletas, torsdag den 23 november.

Pilgrimsvandring på skön kustled

Dubbla gudstjänster den 3 december

Dags att fira advent

Dubbla gudstjänster den 3 december

Var med och uppdatera församlingsordningen den 22 november.

Välkommen till extra kyrkostämma

Var med och uppdatera församlingsordningen den 22 november.

HÄR kan du nå oss under hösten

Kyrkan är stängd för renovering fram till slutet av november och personalen har flyttat till tillfälliga kontor i Svenska skolans lokaler, ca 50 meter från kyrkan där vi tyvärr inte kan ta emot några besökare.

Expedition
Måndag den 20 november kl. 10-12 hittar du oss i bottenvåningen, Svenska skolan. Fredag 24 november finns vi i entrén till kyrkan samma tid.
OBS! Stängt onsdag 22 november.
Veckan därpå, från och med tisdag den 28 november, har expeditionen öppet tisdagar och torsdagar kl. 10-12.

Magasinering
Boka tid i förväg om du behöver hämta magasinerade väskor på tel. +34 646 30 76 13.

Stöd i kris
Ring vår diakoniassistent om du hamnat i en krissituation och behöver tala med någon, tel. +34 660 79 86 17.

Övriga frågor
Har du andra frågor? Kontakta oss på +34 616 68 44 50.

Kyrkans fysiska adress
Paseo Marítimo 5 ("Strandpromenaden 5").

Iglesia Sueca
Apdo correos 168