Svenska kyrkan Teneriffa Besöksadress: Iglesia Sueca, Paseo Maritimo 5, ES-38650 Los Cristianos Telefon: +34(922)790201 E-post till Svenska kyrkan Teneriffa Webbplats

Välkommen hem!

Svenska kyrkan i Los Cristianos är en naturlig mötesplats för skandinaver på södra Teneriffa. Här kan du fira gudstjänst, läsa tidningen, fika, sjunga i kör och vidga vyerna genom föredrag, konserter och pilgrimsvandringar.  Välkommen in!

VI SES IGEN I HÖST!

Kyrka och café har sommaruppehåll den 24 juni-2 september.

Den 3 september firar vi mässa kl. 17 och den 5 öppnar vi kyrkportarna igen för säsongen.

Välkommen in!

P.S. Vid akuta ärenden kan du fortfarande nå oss på jourtelefonen, +34 616 68 44 50.

Till hösten är kyrkans kök upprustat till professionell standard. Kyrkans ledning planerar att lägga ut driften på en lämplig extern aktör. Är du rätt person att föra den goda traditionen vidare?

Vill du driva vårt café?

Läge för bröllop? Vår trivsamma kyrka intill strand och hav är perfekt för bröllop i det lilla eller mellanstora formatet.

Bröllop på Teneriffa

Plats i packningen?

Har du bokat resa till Teneriffa? Då får du gärna ta med ett eller annat paket kaffe eller pärlsocker från Sverige. Allt för att kunna erbjuda våra cafégäster svenskrostat kaffe och nybakade kanelbullar. Om du har ytterligare plats i väskan tar vi gärna emot vita blockljus till altaret, 65 mm i diameter.
Vi bjuder förstås på fika som tack för besväret!

Kyrkans fysiska adress
Paseo Marítimo 5 ("Strandpromenaden 5").
Här får du mer utförlig information om hur du hittar oss.

Iglesia Sueca
Apdo correos 168