Svenska kyrkan Teneriffa Besöksadress: Iglesia Sueca, Paseo Maritimo 5, ES-38650 Los Cristianos Telefon: +34(922)790201 E-post till Svenska kyrkan Teneriffa Webbplats

Välkommen hem!

Svenska kyrkan i Los Cristianos är en naturlig mötesplats för skandinaver på södra Teneriffa. Här kan du fira gudstjänst, läsa tidningen, fika, sjunga i kör och vidga vyerna genom föredrag, konserter och pilgrimsvandringar.  Välkommen in!

Nu bygger vi om i vårt hus och stänger kyrkan. Gudstjänster firas framöver i Norska sjömanskyrkan medan barnkörer och Kanelbullenklubben håller till i Svenska skolan. Kyrkokören övar i Norska sjömanskyrkan med start den 17 oktober. Personalen hittar du i Svenska skolan, en trappa upp - och via mejl och telefon.

Byggdax - kyrkan byter lokal

Välkommen till gudstjänst i Svenska kyrkan i Los Cristianos!

Gudstjänster och mässor

Välkommen till gudstjänst i Svenska kyrkan i Los Cristianos!

Läge för bröllop? Vår trivsamma kyrka intill strand och hav är perfekt för bröllop i det lilla eller mellanstora formatet.

Bröllop på Teneriffa

Barn från sex år och uppåt är varmt välkomna till våra barnkörer som sjunger allt mellan himmel och jord.

Barnkörer

På tisdagseftermiddagarna samlas barn från åk 1 kring sång, pyssel, lek och andakt i Kanelbulleklubben. Samtidigt träffas Ungdomsgruppen för samtal, dramaövningar och annat.

Kanelbulleklubben & Ungdomsgrupp

HÄR kan du nå oss under hösten

Kyrkan är stängd för renovering fram till slutet av november. Personalen flyttar till tillfälliga kontor i Svenska skolans lokaler, ca 50 meter från kyrkan. Du kan fortfarande nå oss på telefon och mejl.

Magasinering
Boka tid i förväg om du behöver hämta magasinerade väskor på tel. +34 646 30 76 13.

Levnadsintyg
Ring och bestäm tid om du behöver intyg till svenska pensionsmyndigheter, tel. +34 646 30 76 13.

Stöd i kris
Ring vår diakoniassistent om du hamnat i en krissituation och behöver tala med någon, tel. +34 660 79 86 17.

Övriga frågor
Har du andra frågor? Kontakta oss på +34 616 68 44 50.

Kyrkans fysiska adress
Paseo Marítimo 5 ("Strandpromenaden 5").
Här får du mer utförlig information om hur du hittar oss.

Iglesia Sueca
Apdo correos 168