Gudstjänster och mässor

Välkommen till gudstjänst i Svenska kyrkan i Los Cristianos!

Vi firar mässa (gudstjänst med nattvard) varje söndag kl. 17, se kalender för ev ändringar.

Ibland firar vi tillsammans med fler nordiska kyrkor och under lågsäsong händer det att vi hänvisar till den norska sjömanskyrkans gudstjänster.

Tisdag - fredag håller vi också en andakt kl. 10, innan caféet öppnar för dagen.

Alla är välkomna in, oavsett bakgrund, stil, ålder eller övriga förutsättningar. Några sjunger i kör, andra väljer att enbart sjunga med i psalmerna från sina platser. Vi ber, någon läser en text och ytterligare någon tar upp kollekt.

Både barn och vuxna är delaktiga i det praktiska i och kring gudstjänsten och det tycker vi är fantastiskt! Vissa mässor anpassar vi dessutom till våra yngre deltagare.

Läs söndagens texter.

Hitta din gudstjänst eller mässa i kalendern nedanför.

Så hittar du till norska sjömanskyrkan