Om oss

Här hittar du kontaktuppgifter till församlingen och personalen, samt information om kyrkorådet, kyrkobyggnaden och vår kommunikation.

På vår ö finns inte bara
                                                 sol, vind och vatten
                                                 Också kärlek och lycka
                                                 Lyckan den bara kommer
                                                 och den är fri
                                                 Kärlek är att bry sig om
                                                 Gud är kärleken
                                                                                     [Rigmor Söderberg]

Här finns våra kontaktuppgifter.

Hitta hit & annat praktiskt

Svenska kyrkan i Los Cristianos ligger på strandpromenaden, Paseo Maritimo 5.

Nyhetsbrev

Abonnera på vårt nyhetsbrev så får du nyheter och relevant information från Svenska kyrkan Teneriffa i Din egen epost. Det kommer normalt ut en gång per månad under vintersäsong.

Kyrkoråd vald vid stämman mars 2022

Kyrkoråd

Vid senaste kyrkostämman mars 2022 avgick Sven-Åke Andersson som ordförande. Till ny ordförande i kyrkorådet valdes Inger Johansson. Inger är känd från arbetet med kyrkans bibliotek. Kristina Gow tidigare suppleant valdes in som ordinarie ledamot i KR. En ny ledamot Kristina Bragnum valdes in i KR. Till nya suppleanter i KR valdes Berith Ivarsson, (tidigare ordinarie) och Alexandra Tylic (Nyval) (OBS, bilden är gammal och kommer inom kort ersättas)

Vill du också hjälpa till?

Utan ideella medarbetare tystnar vår kyrka. Insatserna från alla som bidrar med resurser, tid och engagemang är oumbärliga. Vill du hjälpa till? Kontakta oss!

Medlem i församlingen

Du vet väl om att du kan bli medlem i församlingen här på Teneriffa?

Ladda ner folder om Casa Suecas historia.

Bilder från kyrkan

Kyrkan ligger på Strandpromenaden i Los Cristianos och byggnaden har fungerat som kyrka sen 1990.

Filmer från kyrkan på Teneriffa

Här finns filmer från våra gudstjänster, verksamheter, med mera.

GDPR - Svenska kyrkan på Teneriffa

Information om hur Svenska kyrkan på Teneriffa följer GDPR