Hjälpa till

Utan ideella medarbetare tystnar vår kyrka. Insatserna från alla som bidrar med resurser, tid och engagemang är oumbärliga.

Mycket av det som görs i kyrkan baseras på ideellt arbete. Tack vare engagerade människor som sjunger, diskar, säljer, möblerar, samtalar, fixar, lagar, syr, pysslar och bygger får vi en levande kyrka.

Men det finns alltid plats för fler!

Vill du träffa nya människor, göra nytta och hjälpa till? Hör i så fall av dig till vår assistent Eva Thelander som samordnar frivilligarbetet.

Se på vår lista över vad som behövs den här säsongen - eller kom med egna förslag!

Är du stödmedlem? Det är ett annat bra sätt att stötta kyrkan.