Vardagsverksamheter

Det här är exempel på mångfalden av verksamheter som vi hoppas kommer igång igen under vårsäsongen 2022. Covid gör att framförhållningen inte alltid fungerar. Men vi försöker löpande hålla er informerade om den aktuella situationen.

Pysselgrupp

för skolbarn med familjer

Samtal om tro

Välkommen till samtal om livets frågor och den kristna tron.

Filosofiska smulor

Samtalsgrupp som berör allt mellan himmel och jord. Här kan du fritt diskutera viktiga ämnen utan enkla eller givna svar.

Pilgrimsvandringar

Påfyllning för kropp och själ. Vandringar längs leder på öns södra del.

Kom och sjung i kyrkokören

Kom och sjung med oss! Kyrkokören övar tisdagar kl. 18.30 okt-mars. Det finns plats för alla typer av sångare, på kortare eller längre tid.

Allsång

Välkommen till en härlig kväll med allsång och varmkorv.

Två händer spelar piano

Mitt i byn

Musik, föredrag, allsång, intervjuer och mycket mer. Välkommen till Mitt i byn - där kyrka möter samhälle.

Handarbete & gemenskap

Välkommen till SoS och Femina på fredagseftermiddagarna! Här delar kvinnor från olika nordiska länder erfarenheter och tankar.

Doft av kanelbulle sprider sig i kyrkan

Kanelbulleklubben

Pyssel och fika för barn 6-9 år. För tillfället har vi sommarlov, men välkommen tillbaka i september!

Biblioteket

Missa inte kyrkans litterära skattgömma. Välkommen in i biblioteket!

dopfunt kanna rinnande vatten

Dop

Ett litet barn har kommit till världen. Det vill vi gärna fira tillsammans med er - välkommen till dop!

Minnesstund och begravning

När någon dör finns det möjlighet att hålla begravning eller minnesstund på Svenska kyrkan i Los Cristianos.

Bröllop på Teneriffa

Bröllopstider? Vår trivsamma kyrka intill strand och hav är perfekt för bröllop i det lilla eller mellanstora formatet.