Foto: Anemone123/Pixabay

Medlem i församlingen

Du vet väl om att du kan bli medlem i församlingen här på Teneriffa?

Vare sig du tillhör Svenska kyrkan eller något annat samfund i Sverige, eller inte alls är med i kyrkan så är du välkommen att vara med i kyrkan här på Teneriffa. Medlemskapet här är lokalt och med din medlemsavgift och ditt engagemang hjälper du församlingen att hålla igång all verksamhet, våra gudstjänster och dessutom en rad viktiga insatser som inte är riktigt lika synliga, till exempel när det blir kris eller katastrof, besök på sjukhus eller stöd när livet inte blir som vi hade tänkt oss.

Ett medlemskap kostar 25 €/250 kronor per person och kalenderår och du ska vara 16 år eller äldre.

Teckna medlemskapet via formuläret här nedan. När du skickat in formuläret får du  ett svarsmail med betalningsuppgifter.

Mitt medlemskort