Handarbete & gemenskap

I SoS och Femina delar kvinnor från olika nordiska länder erfarenheter och tankar.

Vill du träffa nya människor och dela med dig av dina erfarenheter? Gillar du dessutom att handarbeta tillsammans med andra?

Då ska du komma till SoS och Femina, två omtyckta grupper för nordiska kvinnor i alla åldrar.

I SoS håller vi händerna i arbete medan vi samtalar och reflekterar. Självklart är du lika välkommen även om du inte handarbetar.

I Femina lyssnar vi på ett föredrag eller tar del av ett intressant tema. Vi diskuterar och delar med oss av erfarenheter och upplevelser.

Båda grupperna har tidigare varit aktiviteter inom Skandinaviska klubben men har nu övergått till kyrkans verksamhet.

SoS träffas varannan fredag kl. 15.
Kontaktperson: Inger Segerqvist, tel. 603 338 826.

Femina träffas varannan fredag kl. 15. Kontaktperson: Kerstin Löfquist, tel. 642 637 115.

SoS och Femina träffas igen hösten 2017.