Handarbete & gemenskap

I SoS och Femina delar kvinnor från olika nordiska länder erfarenheter och tankar.

Vill du träffa nya människor och dela med dig av dina erfarenheter? Gillar du dessutom att handarbeta tillsammans med andra?

Då ska du komma till SoS och Femina, två omtyckta grupper för nordiska kvinnor i alla åldrar. I SoS håller vi händerna i arbete medan vi samtalar och reflekterar. Självklart är du lika välkommen även om du inte handarbetar.

I Femina lyssnar vi på ett föredrag eller tar del av ett intressant tema. Vi diskuterar och delar med oss av erfarenheter och upplevelser.

SoS och Femina träffas varannan fredag - håll utkik i kalendern efter vilken grupp som träffas vilken dag!