Svenska kyrkan Teneriffa Besöksadress: Iglesia Sueca, Paseo Maritimo 5, ES-38650 Los Cristianos Postadress: Iglesia Sueca, APDO Correos 168, ES-38650 Los Cristianos Telefon:+34(922)790201 E-post till Svenska kyrkan Teneriffa

Sittgympa för alla

Öka din rörlighet och styrka

Välkommen till vårt gympapass i kyrkan på tisdagförmiddagarna! Vi samlas i kyrksalen kl. 10.30 och tränar smidighet, styrka, rörlighet och kondition i sittande ställning.

Passet är cirka 45 minuter långt och passar utmärkt även för dig som sitter i rullstol eller använder rollator.

Du behöver inte ha några särskilda träningskläder, bekväma plagg räcker bra. Efter träningen samlas vi som vill på en fika.

Gympan är gratis, men vi tar gärna emot donationer.

Välkommen in!

Gunnel Buch, tel. +46 707149782