Pilgrimsvandringar

Påfyllning för kropp och själ

Om intresse finns arrangerar kyrkan vanligtvis regelbundet pilgrimsvandringar längs kända leder vid kust och i berg på öns södra del.

Håll utkik på hemsidan eller facebook och Nyhetsbrevet Kyrkbacken vilka datum som Pilgrimsvandringar eventuellt arrangeras.

Stigfinnare är Bjarne Buch med flera års erfarenhet av vandringar på ön. Från kyrkan medverkar en person som leder några enkla andliga moment på utvalda platser längs vägen - en text, en bön eller kanske en psalm.

Vandringarnas längd och svårighetsgrad varierar så det är viktigt att du tar del av informationen inför varje enskilt tillfälle. Tänk också på att packa kläder efter väder, vatten, lämplig matsäck och skor som ger bra grepp på steniga - och ibland också branta - stigar.

Vandringarna görs på torsdagar och kräver föranmälan, senast dagen före. Information om nästa vandring brukar släppas en vecka i förväg här på hemsidan och på anslag i kyrkan.

Väl mött i Teneriffas spännande landskap!