Pilgrimsvandringar

Påfyllning för kropp och själ

Njut av Teneriffas hisnande vyer och hämta kroppslig och andlig näring på våra pilgrimsvandrlingar.

Under högsäsong (ungefär november-mars) arrangerar kyrkan regelbundet pilgrimsvandringar längs kända leder vid kust och i berg på öns södra del.

Stigfinnare är Bjarne Buch med flera års erfarenhet av vandringar på ön. Från kyrkan medverkar varje gång en person som leder några enkla andliga moment på utvalda platser längs vägen - en text, en bön eller kanske en psalm.

Vandringarnas längd och svårighetsgrad varierar så det är viktigt att du tar del av informationen inför varje enskilt tillfälle. Tänk också på att packa kläder efter väder, vatten, lämplig matsäck och skor som ger bra grepp på steniga - och ibland också branta - stigar.

Information om nästa vandring brukar släppas två veckor i förväg här på hemsidan och med anslag i kyrkan.

Väl mött i Teneriffas spännande landskap!