Foto: Jonatan Sagemo

Svenska kyrkan i Melbourne

Belägen i Toorak House erbjuds en rofylld miljö för reflektion och samvaro. Som bofast eller tillfällig besökare hittar du ditt andra hem här. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och få tillgång till gratis wifi, handla något gott i butiken m.m. Välkommen hit - välkommen hem!

Lockdown - Kyrkan är tillfälligt stängd

Då Melbourne gått in i lockdown är kyrkan stängd  tillsvidare. Vi hoppas att kunna öppna igen från och med torsdag 29 juli. Det blir första dagen på vårt Christmas in July-firande och till torsdagslunch denna dag serveras jultallrik.

Vi på kyrkan är tillgängliga på telefon och epost. För mer information kontakta kyrkoherde Katja Lin Mobil: 0421 045 112, Epost: katja.lin@svenskakyrkan.se.

Kyrkans onlinebutik
är fortsatt öppen där man kan beställa för click and collect inom 5km eller så kan vi skicka dina varor via post.

Ta hand om er och var rädda om varandra!

Due to lockdown in Melbourne, The Swedish Church will be closed until Thursday 29th July.

The Church online shop is still open.

For general inquiries please contact Reverend Katja Lin. Mob: 0421 045 112, Email: katja.lin@svenskakyrkan.se.