Svenska kyrkan i Melbourne

Belägen i Toorak House erbjuds en rofylld miljö för reflektion och samvaro. Som bofast eller tillfällig besökare hittar du ditt andra hem här. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och få tillgång till gratis wifi, handla något gott i butiken m.m. Just nu är vi en kyrka på nätet där vi firar gudstjänst som visas här på hemsidan eller via vår Facebooksida. Välkommen hem!

Information om åtgärder vidtagna med anledning av lockdown i Melbourne

Från och med onsdag 8:e juli kl 23.59, går vi i Melbourne tillbaka till fas tre.

Det innebär för kyrkans del att café och butik kommer att vara stängda tillsvidare.
Alla kyrkliga aktiviteter fortsätter online och vi lägger ut våra digitala gudstjänster varje vecka på hemsida, Instagram och Facebook.

Du kan fortfarande beställa och hämta varor vid kyrkans grind som tidigare.

Kyrkans personal finns tillgänglig på mail och telefon.
Vi fortsätter att arbeta och känner du oro eller har behov av att prata - tveka inte - utan ring eller mejla.

The Swedish Church in Melbourne will be under lockdown from Wednesday 8/7 11.59 pm.
The café and shop will be closed until further notice, but you can still order goods and pick up at the gate. All Church activites will still be online.