Svenska kyrkan i Melbourne

Belägen i Toorak House erbjuds en rofylld miljö för reflektion och samvaro. Som bofast eller tillfällig besökare hittar du ditt andra hem här. Här kan du fira gudstjänst, träffa nya och gamla vänner, fika och få tillgång till gratis wifi, handla något gott i butiken m.m. Just nu är vi en kyrka på nätet där vi firar gudstjänst som visas här på hemsidan eller via vår Facebooksida. Välkommen hem!

Information om åtgärder vidtagna med anledning av lockdown i Melbourne

Från och med den 9:e juli befinner sig Melbourne i lockdown. Det innebär för kyrkans del att café och butik är stängd tillsvidare.

Alla kyrkliga aktiviteter sker online och vi lägger ut våra digitala gudstjänster varje vecka på hemsida, Instagram och Facebook.

Du kan beställa och hämta varor vid kyrkans grind som tidigare. Bor du längre bort än 5 km kan vi skicka dina varor med posten.

Kyrkans personal finns tillgänglig på mail och telefon.
Vi fortsätter att arbeta och känner du oro eller har behov av att prata - tveka inte - utan ring eller mejla.

Vi tänker på er alla, i denna nya lockdown, ni finns med i våra tankar och vi ser fram emot att träffas igen när vi kan och har möjlighet. Ta hand om er och håll modet uppe!

The Swedish Church in Melbourne will be under lockdown from 9/7.
The café and shop are closed until further notice, but you can still order goods and pick up at the gate. All Church activites will still be online.