Svenska kyrkan i Melbourne

Kontakt

Svenska kyrkan i Melbourne Besöksadress: Toorak house, 21 St. Georges Road, - Toorak Victoria 3142 Telefon: +61(3)98275580 E-post till Svenska kyrkan i Melbourne

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Melbourne

Välkommen till Svenska kyrkan i Melbourne!

Belägen i Toorak House erbjuder kyrkan en rofylld miljö för reflektion och samvaro. Här kan du delta i gudstjänster, mötesplatser och träffpunkter för alla åldrar, tända ett ljus i kapellet, få samtal och stöd, stilla din hemlängtan med en kopp kaffe och kanelbulle eller handla något gott i vår uppskattade butik med svenska varor.

Välkommen hem!

Kyrkans öppettider

Tisdag: kl. 10.00 - 21.00 Torsdag - söndag: kl. 10.00 - 16.30 Opening hours: Tuesday: 10am - 9.00pm Thursday - Sunday: 10am - 4.30pm

Lördagen den 16 december kl.11 i Toorak House

Julkrubbsgudstjänst och barnens julfest

Lördagen den 16 december kl.11 i Toorak House

Onsdag 13 december kl 20.00 i Toorak Uniting Church

Luciafirande

Onsdag 13 december kl 20.00 i Toorak Uniting Church

Fredag 22 december kl 20.00

Christmas Carols in the garden

Fredag 22 december kl 20.00

24 december från kl 17.00

Julfirande på Svenska kyrkan

24 december från kl 17.00

Café och butik

Stilla din hemlängtan i vår fullmatade butik på Svenska kyrkan! Här kan du köpa knäckebröd, kaviar, sill, lingonsylt, godis, Grumme grönsåpa, souvenirer och mycket mer. Passa också på att njuta av en hembakad kanelbulle eller något annat gott i vårt café.

Hjälpa till i Svenska kyrkan i Melbourne

Svenska kyrkan i utlandet bygger framförallt på lokalt engagemang och det är tack vara dig som kyrkan kan bedriva sin verksamhet här i Melbourne. Kyrkan behöver alltid hjälp av frivilliga och volontärer i olika sammanhang. Vill du hjälpa till?