Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Melbourne

Välkommen till Svenska kyrkan i Melbourne!

Belägen i Toorak House erbjuder kyrkan en rofylld miljö för reflektion och samvaro. Här kan du delta i gudstjänster, mötesplatser och träffpunkter för alla åldrar, tända ett ljus i kapellet, få samtal och stöd, stilla din hemlängtan med en kopp kaffe och kanelbulle, använda trådlöst bredband, handla något gott i vår uppskattade butik med svenska varor, låna svenska böcker och filmer eller varför inte ta ett dopp i poolen eller bada bastu.

Välkommen hem!

Nu börjar det bli dags för vår assistent Pauline att bege sig ut på nya äventyr. Hon kommer lämna ett tomrum efter sig - ett tomrum som du kanske vill fylla?
Framför allt söker vi en ung person som kan arbeta med musiken i kyrkan men som också är lite "alltiallo". Om du känner att den här tjänsten är som klippt och skuren för dig, men inte kan spela varken gitarr eller piano - så är det också helty okej.
Anställningen gäller en period på upp till 6 månader och är perfekt för dig som är här (eller vill åka hit) med ett Working Holiday Visa.
Är du intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer!

Mejl: melbourne@svenskakyrkan.se.

Anställningsstart i mars eller enligt överenskommelse.