Svenska kyrkan i Melbourne

Kontakt

Svenska kyrkan i Melbourne Besöks- och postadress: Toorak house, 21 St. Georges Road, - Toorak Victoria 3142 Telefon: +61(3)98275580 E-post till Svenska kyrkan i Melbourne

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Melbourne

Välkommen till Svenska kyrkan i Melbourne!

Belägen i Toorak House erbjuder kyrkan en rofylld miljö för reflektion och samvaro. Här kan du delta i gudstjänster, mötesplatser och träffpunkter för alla åldrar, tända ett ljus i kapellet, få samtal och stöd, stilla din hemlängtan med en kopp kaffe och kanelbulle eller handla något gott i vår uppskattade butik med svenska varor.

Välkommen hem!

Måndag - Stängt Tisdag: 10 - 21 Onsdag: Stängt Torsdag - Söndag 10 - 16.30

Utställningen om Raoul Wallenberg som fanns att se under en vecka i november 2017, öppnar igen på svenska kyrkan den 30 januari. Utställningen kommer att finnas på plats fram till 1 mars och är öppen i samband med kyrkans öppettider

Raoul Wallenberg - to me there's no other choice

Söndagen den 4 mars kl.12.30

Årsmöte

Söndagen den 4 mars kl.12.30

Café och butik

Stilla din hemlängtan i vår fullmatade butik på Svenska kyrkan! Här kan du köpa knäckebröd, kaviar, sill, lingonsylt, godis, Grumme grönsåpa, souvenirer och mycket mer. Passa också på att njuta av en hembakad kanelbulle eller något annat gott i vårt café.

Hjälpa till i Svenska kyrkan i Melbourne

Svenska kyrkan i utlandet bygger framförallt på lokalt engagemang och det är tack vara dig som kyrkan kan bedriva sin verksamhet här i Melbourne. Kyrkan behöver alltid hjälp av frivilliga och volontärer i olika sammanhang. Vill du hjälpa till?